CCE SANT LLUIS , PRIMER EQUIP | DE MENYS A MÉS

3 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

L’estrena de la Lliga Regional en Ses Canaletes no va ser com s’esperava, l’estrena del tècnic Jose Luis Bahamonde no va portar amb si el de “a entrenador nou, victòria segura” i els locals van caure davant el CD Migjorn (1–2) on l’encert en els primers minuts dels de Santi Orasio condicionà la resta del partit.

Amb un equip plagat de baixes, fins a 10 jugadors van estar absents de la trobada, el tècnic lluisser va haver de tirar de l’equip juvenil, donant entrada a Pablo Rodríguez en l’onze titular i la convocatòria de Toni Tuduri que va començar la trobada al banc.

Just començar el partit, l’intercanvi de cops no era bon presagi per als locals que van aguantar fins al quart d’hora sense veure perforada la seva porteria. Una errada en la sortida del meta Oscar, va deixar el 0-1 en safata a Juanfran (15′). Els nostres sense temps per acusar el cop van veure com una pilota a l’esquena de la defensa lluissera posava el 0-2 (16′, Juanfran de nou). A partir d’aquest moment la trobada va prendre un altre rumb, va poder sentenciar l’equip visitant però dues grans intervencions d’Oscar ho van evitar. Els nostres anaven millorant les seves prestacions amb tot perdut, abans del descans, Peñato aconseguia retallar distàncies (1-2, 37′) i ficar als de Ses Canaletes en el partit.

El pas per la caseta va portar amb si a un millorat Sant Lluís que agafar les regnes del partit i va començar a arribar amb més perill a la meta de Sastre. El meta migjorner va haver d’emprar-se a fons en un tret llunyà de Stan que va aconseguir enviar a servei de cantonada. Ho va intentar també Zurbano sense èxit però els de Bahamonde estaven ficats al 100%. Quan l’electrònic marcava el minut 72 tot es va aturar, una mala caiguda del visitant Toni Sales va detenir el partit per espai de 45 minuts, temps que va trigar l’ambulància a personar-se en Ses Canaletes per atendre al jugador migjorner que va ser traslladat a un centre hospitalari per ser atès.

L’aturada va perjudicar als blues, que tenien només 17 minuts per donar la volta al marcador o com a mínim igualar la trobada. Els de Orasio feien el que podien per detenir el setge local i una jugada reclamada com a penal pels blaus va ser l’última ocasió d’un partit on els nostres van ser de menys a més quedant el seu esforç a la vorera.

 

José María Vidal Gomila
CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados