PB Els Tamarells, la Federació de Penyes amb la iniciativa Es Torrentó Mariona Caldentey

22 noviembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
LA FEDERACIÓ DE PENYES BARCELONISTES DE LES ILLES BALEARS S’ADHEREIX A LA INICIATIVA CAMP DE FUTBOL ES TORRENTÓ MARIONA CALDENTEY OLIVER

 

     Dissabte passat matí la nostre seu fou l’escenari de l’Assemblea anual de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, en ella estaven les 32 penyes actives que hi ha en la nostra comunitat. Entre altres punts tractats, es va aprovar per unanimitat de totes les penyes assistents donar suport a la iniciativa promoguda per la PB Els Tamarells demanant que s’incorpori al nom de Camp de Futbol Es Torrentó el de la jugadora internacional felanitxera Mariona Caldentey Oliver.

   Recordau que les entitats o associacions que ho vulguin poden fer arribar la seva adhesió per escrit a l’adreça pbelstamarells@gmail.com

   Seguim amb la recollida de signatures, podeu donar el vostre suport en els següents llocs.

– A Felanitx: Bar Es Torrentó, Bar Poliesportiu Guillem Timoner, Botiga Ca Na Conxa, Autoescola S’Algar, Llar de la Tercera Edat de Felanitx, Pastisseria Cas Francés, Bar Gomila, Tenda De Cap a Peus, Fotografia Jaume Monserrat, Parc Cafè, Receptor mixt Es Passeig, Supermercat Can Ribot, Llibreria Ramon Llull , Cafè Can Moix, Forn La Soledat, Papereria Cóndor i seu de la PB Els Tamarells (carrer Horts, 50), dilluns, dimecres i divendres de 19 a 20h.30′.
– A Cas Concos: Forn Marga’s, Supermercat Can Ferrer
– A S’Horta: Bar de la Llar de la Tercera Edat, Supermercat Can Company
– A Portocolom: Spar Can Alzanilles, Cafeteria Idò, Perruqueria Cati Puig, Peixeteria Ca N’Angela, Restaurant Club Nàutic, Blauet, Perruqueria Emma Estilistes, Bici Llevant i Autoescola S’Algar.

  Només de signatures recollides estam prop de les 2.000, si encara no heu signat, ho podeu fer, queda un mes i mig per entregar-les. Pel seu palmarès, nacional i internacional, na Mariona mereix ser la primer dona felanitxera en lluir el seu nom en un recint esportiu.

La Junta Directiva

Comentarios cerrados