El At. Baleares inaugura penya en Campos

14 septiembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

L’AtlĂštic Balears ha inaugurat fa uns minuts la penya balearica Can Serralller de Campos. Des d’ara, serĂ  un indret on es seguiran els partits del club per televisiĂł. Una delegaciĂł de l’ATB, encapçalada per Patrick Messow, els jugadors Marc Rovirola, Nacho Heras, Miquel Amengual, Kike LĂłpez i Álvaro Vega, les jugadores de l’ATBFEM Cris Juan, Lorena Roig i Esther Casado, aixĂ­ com veterans com Jaume Vidal, Xisco SĂĄnchez i Joan Tauler. El president de la penya Ă©s Toni LladĂł Ballester i el propietari del bar Ă©s Miquel Fuster, qui ha penjat una camiseta firmada per tota la primera plantila emmarcada.

Patrick Messow: “És una gran notĂ­cia que la nostra massa social pugui crĂ©ixer i ampliar penyes a la Part Forana de Mallorca. Estam molt contents de ser aquĂ­ avui”.

Kike LĂłpez: “L’ATB Ă©s un club de Palma perĂČ que vol ser per tot Mallorca i Balears, aixĂ­ que Ă©s una gran passa poder obrir aquesta penya, un plaer poder participar en aquesta inauguració”.

DEMÀ RODA DE PREMSA DE MANIX 

D’altra banda, demĂ  Manix Mandiola oferirĂ  la seva tracional roda de premsa dels divendres, acompanyat per Nuha a l’Hospital Sant Joan de DĂ©u de Palma, per presentar la renovaciĂł del conveni que permet que la primera plantilla faci les revisions a la Mallorca Esports Medicine, unitat d’alt nivell en medicina esportiva. Participaran de la presentaciĂłn la doctora Patricia PuiggrĂłs. SerĂ  a les 12:00 hores.

ATB

Comentarios cerrados