Entrevista a Pep Sanso para C.D.Manacor

4 agosto 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

DesprĂ©s de sis anys amb el DivisiĂł d’Honor, Pep SansĂł estarĂ  aquesta temporada al capdavant de l’equip de Tercera DivisiĂł. Un repte i un canvi important per a ell que defineix com a “il·lusionant”. Hem tengut l’oportunitat de parlar amb ell i ens ha contat que espera d’enguany.

* Com es presenta aquest nou repte per a tu?

* Un repte il·lusionant. DesprĂ©s de sis temporades dins el futbol juvenil, ara comença una nova etapa dins el club. Una etapa que eseram amb moltes ganes dins una Tercera DivisiĂł que es presenta força complicada. El potencial de 8-9 equips, juntament amb la semiprofessionalitat de moltes d’ells fa que aquesta primera temporada es presenti un poc difĂ­cil si tenim en compte que disponem d’una plantilla jove, prĂ cticament formada tota al nostre futbol base i sense cap remuneraciĂł econĂČmica. AixĂČ fa que sigui il·lusionant perĂČ al mateix temps som conscients de les dificultats que trobarem.

* Dia 19 d’agost debutau contra el Sóller a “Na Capellera. És un bon primer partit de lliga?

* En principi el Sóller és un rival de la nostra lliga. Si és un bon primer partit ho sabrem si obtenim un resultat favorable. El primer partit sempre és complicat. Esperam poder començar amb bon peu ja que guanyar el primer partit sempre et dóna un plus de confiança.

* Quins objectius et marques de cara a la propera temporada 2018/2019?

* L’objectiu serĂ  sense dubte aconseguir mantenir la categoria dins aquesta potenta Tercera DivisiĂł. Al mateix temps aconseguir unes bases de futur per a quĂš els prĂČxims anys es pugui aspirar a alguna cosa mĂ©s. Sense dubte, aquest primer any Ă©s un dels reptes mĂ©s complicats de tots els que he tengut durant la meva trajectĂČria.

 

C.D.Manacor

Comentarios cerrados