Assemblea General Ordinària 2018 de la FFIB (Galeria de fotos Actualizada Domingo)

28 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

L’Assemblea ha aprovat la gestió de la temporada 2017-2018 i la previsió de la temporada que ve. Bestard ha assegurat que exercirà de vicepresident de la RFEF, però sempre la FFIB serà la seva prioritat. Un vídeo del president Luis Rubiales ha saludat els assembleistes.

GALERIA DE FOTOS

 

Al començament de l’Assemblea General s’ha projectat una salutació en vídeo del nou president de la RFEF, Luis Rubiales, que ha animat als present a seguir fent feina pel futbol i ha elogiat la figura de Miquel Bestard, a qui considera un «referent» i un «mestre».

L’Assemblea 2018, on estan representats tots els clubs, ha escoltat una exposició del president Miquel Bestard sobre l’actualitat federativa, on s’ha referit al aires de modernització que hi ha a la nova directiva de la Federació Espanyola. Bestard, que ha estat nomenat vicepresident per Futbol Aficionat de la RFEF, ha dit que seguirà fent feina per defensar el futbol de Base i el futbol no professional sense deixar el seu despatx de Palma.

En el seu balanç de la temporada, el president ha destacat el creixament de la Federació de les Illes Balears, així com la presència de les seleccions en els Campionats d’Espanya.
Bestard també ha felicitat al Comitè d’Àrbitres pels ascensos de Cuadra Fernández y Amy Peñalver a la Primera Divisió, masculina i femenina, respectivament.

Comentarios cerrados