EL XAUXA MAR DE FEL LLABRÉS, EL MILLOR ENGUANY EN PESCA DE CURRICÀ AL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA

26 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Aquests passats dies el Club Nàutic Ciutadella va viure una nova edició, la segona d’aquest 2018, del XIII Campionat de Pesca de Curricà Cosnater, de caràcter social. De la mà sempre de la secció de pesca recreativa del club que presideix Rafel Torrent, hi van prendre una desena de participants en aquesta segona prova de currican d’altura, com a la primera trobada. Finalment, el guanyador va ser Xauxa Mar, de Fel Llabrés, seguit d’Antamar de Joan Torres i Aiton II, de Toni Juan. A part, aquesta mateixa embarcació aconseguia la peça major.
Tot açò dins una jornada de pesca marcada per un temps a la mar no massa bo per a aquesta pràctica, amb molta mar, amb el peix no va estar massa actiu.

Comentarios cerrados