CONECTA BALEAR NOU PATROCINADOR PRINCIPAL DEL C.D. MANACOR

25 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Acord per a dues temporades amb l’empresa manacorina Conecta Balear

El C.D. Manacor i l’empresa Conecta Balear han arribat a una acord per a les properes dues temporades, pel qual l’organització manacorina passarà a ser patrocinador principal de tots els equips del club.

El club comptarà durant la propera temporada amb aproximadament 22 equips, més de 400 jugadors, es disputaran més de 800 partits oficials i unes 5.000 hores d’entrenament, arribant arreu de Mallorca, el resta de les illes, Catalunya i Aragò, gràcies a la presència del primer equip a Tercera Divisió, el Juvenil A, a Divisió d’honor i una altre equip juvenil a Lliga Nacional.

A més, gràcies a l’acord, Conecta Balear proporcionarà Internet a la instal·lació de Na Capellera, per a tots els socis, aficionats, jugadors, pares i mares, que vinguin a gaudir de l’esport i del futbol manacorí.

La directiva:

“Des de la directiva volem agrair a tot l’equip de Conecta Balear i especialment a Joan Miquel i Sebastià Riera per les facilitats i la voluntat de cooperació mostrada des de el primer moment, per tal d’arribar en aquest acord.

El club s’identifica totalment amb valors de l’empresa, com són el treball en equip, companyarisme, esforç i voluntat de creixement, que estan presents en el nostre dia a dia amb la tasca realitzada amb tots els nins i nines del Club.

A banda, creiem que es un gran punt de partida per tal de reforçar la imatge del club dintre de la nostra població i involucrar-nos cada vegada més dintre de la societat manacorina, per tal de seguir creixent a nivell esportiu.

Agraïr una vegada més la gran tasca de Conecta Balear donant suport a l’esport de les nostres illes i del poble de Manacor.”

C.D Manacor.

Comentarios cerrados