At.Ciutadella Informa

23 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Bonu, sabem que hem tardat un poc en començar a posar noms de cara a sa temporada 2018/2019. Açò és perquè mos agrada anar sobre segur i no vendre fum ni noms que després poden fallar. Enguany optam per confeccionar una plantilla més curta, en principi de 18 efectius, per tant obtenir fitxa serà un poc més complicat que l’any passat on hem vam arribar a fer-ne 26 i per un motiu o un altre vam acabar amb 14 jugadors. Serà, entenem, una manera de fer més competitiu s’equip. Sa composició de sa plantilla es donarà a conèixer a mesura que comencin ets entrenaments (en funció de s’inici des canvi de gespa serà una data o una altra –entre mitjants d’agost i principi de setembre, més lo primer que lo segon) i es míster ho decideixi. Veureu, de moment i SEMPRE RALLANT DE COMENÇAR PRETEMPORADA, que hi ha 11 jugadors que repeteixen de l’any passat, 5 cares noves i 4 que tornen després d’un temps fora de s’Atlètic. Aquesta llista no està tancada, ni molt manco. Encara esperam qualcuna confirmació per renovar, qualque tornada i qualque fitxatge nou. De moment, aquests són es 20 amb es qui conta es míster:

De l’any passat:
Dany Tugores
Ayoub Bouzalmata
Xavi Llonga
Joan Salord
Natxo Pons
Nacho Rodríguez
Rafa Beltré
Josep Benejam
Marc Caballero
Víctor Díaz
Josep Torres

Nous:
Quel Moll
Josep Pérez
Lluís Moll
Víctor Diaz
Rubén Mascaró

Tornen:
Leandro Flores
Quel Amengual
Marc Rodríguez
Xavi Fuster

Comentarios cerrados