El Torneig Festes d’Inca enfrontarà al CE Constància i al RCD Mallorca

20 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

La plaça d’Orient d’Inca ha servit d’escenari per la presentació del Trofeu Festes d’Inca que enfrontarà al C.E. Constancia i al RCD Mallorca. Aquest partit, que es durà a terme el dimecres 25 de juliol, és la segona edició del trofeu que s’ha recuperat a la capital del Raiguer després de molts anys. El Batle d’Inca, Virgilio Moreno, el regidor de Festes, Antoni Peña, el president del Constància, Rafel Palou, l’entrenador Guillem Llaneres, el capità del primer equip, Miquel Buades, el segon entrenador del RCD Mallorca, Daniel Pendin i els represetants de Man Obras y Fibwi, han presentat l’esdeveniment. Des de l’Ajuntament s’ha agraït la col·laboració dels patrocinadors i dels clubs per poder tenir un esdeveniment esportiu molt estimat pels inquers.

«Per nosaltres és una bona oportunitat per jugar contra un equip de la lliga professional i pels nostres jugadors suposa una motivació extraordinària», ha dit Llaneras. El partit és una oportunitat per l’afició inquera per gaudir d’un partit de pretemporada i per veure a les noves cares del planter blanc i negre. Per part del club del Raiguer s’ha recordat la importància de donar suport a l’esport local. «Com a inquer és un honor convidar al Mallorca a jugar a ca nostra i poder oferir una la nostra afició un bon espectacle», ha dit el capità Buades.

Premsa C.E.Constancia

Comentarios cerrados