CAMPIONAT DE BALEARS INFANTIL DE VOLEY PLATJA ( dissabte 21, Platja de Cala Mandia)

19 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Aquest dissabte 21, tindrĂ  lloc a la platja de Cala Mandia, el campionat de Balears Infantil tant masculĂ­ com femenĂ­.

En masculĂ­, s’han presentat 3 equips, dos del CV PĂČrtol i 1 del CV SĂłller. A n’aquesta categoria jugaran tots contra tots al millor de 3 sets. Els dos primers a 21 i en cas d’esser necessari un tercer, es faria a 15 punts.
Els jugadors estan convocats a les 9:30 i a les 10:00 començaran els campionats.
En femenĂ­ els grups han quedat aixĂ­:
GRUP A: SĂłller 1, Open MarratxĂ­ 1, PĂČrtol 2, Son Ferrer 1
GRUP B:  Manacor, PĂČrtol 1, Soller 2, Son Ferrer 2
GRUP C: Voley Palma, Open Marratxí 2, Cide, Mayurqa, Portocristo
Sistema de competiciĂł:
1ÂȘ Fase, partits de tots contra tots a 2 sets de 15 punts i en cas d’esser necessari, tie break de 10 punts (amb diferencia de 2 punts).
2ÂȘ Fase, un cuadre de 8 a eliminatoria directa, 2 sets de 21 punts i si fos necessari, un tie break de 15. Els encreuaments es farĂĄn de la segĂŒent manera:
Cuarts de final: 
Partit 1: Millor 1Âș vs pitjor 3Âș
Partit 2: Segon millor 1Âș vs millor 3Âș
Partit 3: Tercer millor 1Âș vs pitjor 2Âș
Partit 4: Millor 2Âș vs segon millor 2Âș
Semifinals:
Partit 5: Guanyador partit 1 vs guanyador partit 3
Partit 6: Guanyador partit 2 vs guanyador partit 4
 
Partits finals:
Final: Guanyadors partits 5 i 6
3Âș i 4Âș lloc: Perdedors dels partits 5 i 6
Per fer la classificaciĂł de la primera fasse, es tendrĂĄ en compte la posiciĂł final al grup i desprĂ©s el coeficient que divideix els punts a favor i els punts en contra. Per evitar la descompensaciĂł que crea que un grup tengui un equip mes, no es tendrĂ  en compte el resultat que es tregui contra el darrer classificat d’aquest grup.
A cada partit, cada club ha de competir amb dos equips diferents, formats per 2 jugadors cada un. QuedarĂ  previament señalat al bulletĂ­ de inscripciĂł, quedant clar quins jugadors formen l’equip 1 i 2.
Un club pot inscriure 5 Ăł 6 jugadors, perĂČ els demĂ©s no podrĂĄn participar al partit ni estar a la pista durant el mateix. Cada club decideix quin equip juga el primer i quin juga el segĂłn set. En cas de disputar-se un tercer, el club pot decidir quins 2 jugadors dels 4 han de jugar aquest set.

Comentarios cerrados