Tercera setmana al Campus d’Estiu del CD Manacor

18 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

En aquesta tercera setmana de campus ens ha visitat el mister manacorí de lElche, Guillem Galmés “Bobic”, així com el jugador de futbol sala Javi Rodriguez, que després de passar per diversos equips de la primera divisió (Russia-Spartak Moscú– i Italia, Nápoles) s’ha consolidat a la lliga espanyola. Rodríguez va contar la seva experiència als nins i va participar de l’entrenament amb tots ells. També ho va fer Sito Riera, jugador manacorí que va debutar amb el primer equip del Barça i amb experiència a diverses lligues europees, com ara Grècia, Ucrània Kazajistan i Polònia.

 

 

Per aquesta propera setmana sespera la visita d’un altre jugador de Manacor. Arnau Caldentey, que ha crescut dins la cantera del Barça i que també ha jugat a la primera divisió anglesa amb el Sunderland.

 

Amb aquest campus intentam que els nins gaudeixen de l’esport i aprenguin de futbolistes i d’entrenadors amb experiència a l’èlit i al món professional.

 

 

 

C.D Manacor

Comentarios cerrados