TERCER ENTRENAMENT ACABAT. DECLARACIONS ROVIROLA.

18 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

Ha finalitzat la tercera sessió d’entrenament a Son Malferit d’ençà que començà la pretemporada. Durant el dia d’avui, el nou fitxatge Rubén González passarà la pertinent revisió mèdica i demà farà el seu primer entrenament amb el grup a les 9:00 hores a Son Malferit i serà presentat només acabar l’entrenament a les 10:30 hores. 

En acabar l’entrenament d’avui, Marc Rovirola ha atès els mitjans del club.

Rovirola«Les pretemporades són dures els primers dies, les cames es van carregant però és la benzina per a tota la temporada. He quedat al club per molts motius, el club és una familia i és important venir i sentir-te important encara que tengués altres ofertes. Només vaig estar dos mesos i mig a Mallorca però el fet de sentir-te imporant al futbol i a la vida en general és clau. Manix em va telefonar durant l’estiu i insistia en que quedàs i al final va ser així. Han vengut jugadors d’experiència i qualitat i vendran bé a l’estil que demana l’entrenador. Pinta bé, a veure si podem fer un bon any. Han fitxat dvanters com l’Adri a petició de l’entrenador, conec bé Nuha i Marcos. A veure si feim tres gols per partit. Duia temps sense jugar abans d’arribar aquí, 9  mesos fora del terreny de joc, arribar aquí i competir no és fácil però el final va ser bo. És dolent marcar-nos objectius, millor partit a partit i ja haurà temps de mirar l’objectiu concret». 

 

Carlos Hernandez
Premsa

 

Logo Carlos Hernández
Jefe de Prensa

Comentarios cerrados