Màxima distinció per a la gespa de Ses Canaletes

17 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

La gespa del Municipal de Ses Canaletes és de manera oficial un camp cinc estrelles. Així ho acredita el distintiu que la FIFA a lliurat a l’Ajuntament de Sant Lluís, a través del delegat de Mondo Ibérica a Balears, Juanjo Lozano.

Amb la presència del president de la FFIB, Miquel Bestard així com de l’Alcaldessa, Montse Morla entre altres, Sant Lluís s’ha convertit en l’únic camp de Balears a obtenir la certificació FIFA Quality Pro que lliura el màxim organisme internacional en relació al Programa FIFA Quality.

Perquè un terreny de gespa artificial obtingui una certificació de la FIFA, la gespa ha de superar una prova després de la seva instal·lació. El certificat obtingut confirma que la gespa compleix amb els requisits més exigents per a terrenys de gespa artificial i ha d’estar vinculat a una garantia.

Aquest tipus de proves solament pot realitzar-les un dels instituts de proves acreditats per la FIFA segons el Manual de mètodes de proves. D’aquesta manera, el Municipal lluisser ha obtingut el segell FIFA QUALITY PRO, que es registrarà en la base de dades de la FIFA.

A partir d’aquesta acreditació, la FIFA atorga autorització a Ses Canaletes per poder ser seu de partits internacionals entre seleccions de dues confederacions o en tornejos internacionals de clubs, el certificat dels quals és obligatori.

 

Premsa CCE Sant LLuis

Comentarios cerrados