L’Ajuntament de Palma reitera el seu suport a la “Marxa del Güell a Lluc a peu”

10 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

L’activitat ja compta amb els permisos municipals preceptius d’ocupació de la via pública i també se’ls hi facilitarà la instal·lació d’un escenari i cadires

L’equip de govern acusa el PP de voler polititzar aquesta celebració popular en demanar la declaració d’interès municipal

 

Palma, 10 de juliol de 2018.- La celebració de la 44ena edició de la “Marxa del Güell a Lluc a Peu” ja compta amb tots els permisos municipals preceptius d’ocupació de la via pública, a més de la instal·lació d’un escenari i cadires per als assistents a l’acte previ a la sortida, així com un operatiu de seguretat de la Policia Local. En aquest sentit, l’Ajuntament de Palma reitera el seu suport de cada any a aquesta celebració de llarga tradició a la nostra ciutat i que any rere any congrega milers de participants.

 

D’altra banda, l’equip de govern acusa el PP de “polititzar” aquesta qüestió, una vegada els seus organitzadors han manifestat dificultats per dur-la endavant. La declaració d’interès municipal que demana la portaveu dels populars a Cort, Marga Duran, no té cap sentit atès que el Grup Güell, per ser una entitat sense afany de lucre, ja rep de l’Ajuntament tots els serveis requerits per a l’organització de l’esdeveniment (ocupació via pública, escenaris, cadires i assistència de la Policia Local). A més a més, es tracta d’una activitat que supera l’àmbit municipal. En aquest sentit, és sabut que altres institucions públiques, com el Consell de Mallorca i la Delegació del Govern a les Illes Balears, mantenen els seus ajuts a la marxa.

 

Premsa Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados