Èxit del Torneig a Cala Marçal

9 julio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala

El Torneig Autovidal de Futbol Sala, se va jugar a Cala Marçal (Felanitx), amb participació de les
Hi va haver competicions populars de categories Base; semifinals i finals entre els equips seniors i també entre els equips cadets. Participaren més de 250 esportistes.

activitat va començar divendres 6, on les categories de formació van poder jugar en una competició d’àmbit local i en la que els equips Cadets finalistes amb jugadors del C.D. S’Horta i del Palma Futsal van tenir l’oportunitat de jugar dissabte al Campionat de Mallorca. A més a més, es va realitzar un Clínic de Futbol Platja amb Mariona Caldentey, jugadora del Barça i la Selecció Espanyola, per a fomentar la igualtat esportiva de gènere.
Dissabte dos equips de la Selecció Balear van jugar contra els equips locals en la categoria Cadet, en la que l’equip de Palma Futsal va demostrar el seu bon nivell guanyant la semifinal contra la Selecció Balear B i es va classificar per la final d’or. Per altra banda l’equip de la Selecció Balear A va guanyar els dos partits demostrant les habilitats dels jugadors sobre l’arena.
Dos equips de la Selecció Balear Femenina van disputar-se el primer lloc, en una final molt ajustada, que es va resoldre als penals després d’un partit amb molts de gols, en el que cap dels dos equips va aconseguir anar-se’n en el marcador.
Els equips sèniors masculins del C.E. Felanitx i el Capdepera van perdre les semifinals contra els equips experimentats de la Selecció i van jugar la final de plata. La victòria d’aquesta final fou per el Capdepera, demostrant un bon nivell de joc dels jugadors dels dos equips. Els equips de la Selecció es van disputar la final d’or en un partit molt disputat que finalment i gràcies a les jugades dels darrers minuts es va resoldre en els penals, demostrant el gran nivell del futbol platja de Mallorca i que va servir per preparar-se pel Campionat d’Espanya.
En resum una jornada del millor futbol platja de l’illa amb el suport de l’Ajuntament de Felanitx i de la Federació de Futbol de les Illes Balears.

 

Comentarios cerrados