CAMPIONATS DE BALEARS DE VOLEY PLATJA

26 junio 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La FVBIB convoca el Campionat de Balears de V貌lei Platja de 2018 en les categories Infantil, Cadet, Sub19, Sub21 i Senior d鈥檃cord a les Normes Generals de Competici贸 de V貌lei Platja podent cedir la organitzaci贸 als clubs, promotors o entitats que compleixen amb la normativa de la RFEVB i estiguin interessats.

Per tal de donar prioritat als que havien mostrat algun inter猫s, el passat dia 23 de maig es va celebrar una reuni贸 amb els que habitualment han participat en anteriors temporades, i es varen prendre els acords que es detallen a continuaci贸:

路聽聽聽聽聽聽聽聽聽Campionat聽Cadet:聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽 7/8 de juliol, Calvi脿, organitza CV Ciutat Cide

路聽聽聽聽聽聽聽聽聽Campionat聽Infantil:聽聽聽聽聽聽聽 21/22 de juliol, Manacor, organitza CV Manacor

路聽聽聽聽聽聽聽聽聽Campionat聽Sub21:聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽 4/5 d鈥檃gost, Manacor, organitza CV Manacor

路聽聽聽聽聽聽聽聽聽Campionat聽Sub19:聽聽聽聽聽聽聽聽聽聽 11/12 d鈥檃gost, Calvi脿, organitza CV Ciutat Cide

Les proves del Campionat聽Senior聽que s鈥檋an confirmat al dia d鈥檃vui son:

– 14 de juliol, al聽Beach Club de l鈥檋otel Na Taconera a Sa Font de sa Cala

– 4/5 agost, a Cala Rom脿ntica

– 18/19聽d鈥檃gost, al Beach Club de l鈥檋otel Na Taconera a Sa Font de sa Cala

S鈥檈spera la sol路licitud en ferm d鈥檃ltres proves per part dels clubs que han mostrat inter猫s en fer-ne alguna.

Les inscripcions, que s鈥檋an d鈥檈nviar per correu electr貌nic a les oficines de la FVBIB i als organitzadors, finalitzaran聽cinc dies聽abans de la data de cada competici贸. El nombre total d鈥檌nscripcions decidir脿 la celebraci贸 tant sols en un dia o en els dos que es detallen per cada campionat o prova.

La participaci贸 en el CEVP esta subjecta al compliment de la normativa de la RFEVB, per tant per a poder participar els jugadors dels equips haurien de complir amb la mateixa.

Ser脿 indispensable que cada participant disposi de la corresponent llic猫ncia federativa (punt 6 de les normes espec铆fiques d鈥橧nfantils i cadets, punt 5 de sub19 i sub21 i punt 7 de les NGCVP) que es lliurar脿 a la FVBIB aix铆 com gaudir de la mutualitat corresponent.

FBVB

 

 

ADJUNTOS:

 

 

Comentarios cerrados