ACTE DE INAUGURACIO DE LA NOVA GESPA DEL CCE SANT LLUIS

11 junio 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

El Camp Municipal de Ses Canaletes i el seu Annex ja disposan de gespa artificial, per la qual aquest dissabte, 16 de Juny, es procedirĂ  a l’acte d’inauguraciĂł, desprĂ©s de la reforma duta a terme en les Ășltimes dates.

Aquest acte, donarà inici a les 09:30 hores, amb la presùncia de la Presidenta del CIME, Susana Mora, el Conseller d’Esports del CIME, Miquel Company, l’alcadesa de l’Ajuntament de Sant Lluís, Montse Morla, i el President del CCE Sant Lluís, Rosendo Pons.

DesprĂ©s de l’acte d’inauguraciĂł, els jugadors de totes les categories, des de Escoleta fins a la primera plantilla, disputaran el ja tradicional partit, 11 contra 100 com a estrena per la nova gespa del Municipal.

Els jugadors hauran d’estar a les 09:00 hores en el Municipal, amb la seva vestimenta habitual d’entrenaments per, sobre les 10.00 del matĂ­, donar inici al partit. Com cada any, es dividirĂ  el partit en quatre quarts de 15 minuts, sent els equips de la Escoleta els primers a participar per enfrontar-se al primer equip, per donar pas desprĂ©s al segon quart amb els equips benjamins i alevins que faran el mateix. La segona part serĂ  disputada pels equips infantils, cadets i femeni i tancaran l’Ășltim quart, tots els equips alhora contra la primera plantilla.

Un acte festiu en tota regla que servirà també per donar punt i final a aquesta temporada futbolística 2017/2018.

 

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados