Presentat un curs dirigit a la gesti贸 esportiva

31 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: F煤tbol Sala

El Departament de Cultura, Patrimoni i Esports ha pesentat un curs de gesti贸 esportiva destinat a millorar la formaci贸 de totes aquelles persones que tenen responsabilitats de gesti贸 i de coordinaci贸 de les entitats esportives que fomenten l’esport base a Mallorca. Est脿 obert a tots els esports, i la execuci贸 t猫cnica anir脿 a c脿rrec de la FFIB. El curs est脿 destinat a membres de clubs i federacions.

A m茅s del vicepresident del Consell, Francesc Miralles, han assitit a la presentaci贸 diversos presidents de federacions, entre ells,聽Miquel Bestard.

Per a Miquel Bestard, president de la Federaci贸 de Futbol de les Illes Balears, “aquest curs d贸na resposta a una necessitat. Avui en dia l’esport aficionat va creixent i probablement ens falten les persones que puguin posar en marxa projectes. El futbol amateur no t茅 massa recursos per貌 cada dia necessita gent m茅s preparada”. Bestard ha posat de relleu tamb茅 la feina conjunta de les diferents federacions en projectes d’aquest tipus “perqu猫 al cap i a la fi tots lluitam pel mateix: per fer cr茅ixer esportistes”.

El curs, que comen莽ar脿 el 3 de Setembre, durar脿 80 hores i 茅s gratu茂t.
Les places s贸n limitades.
La inscripci贸 se podr脿 fer a partir de les 10:00 del dia 18 de juny.
A trav茅s de la web, vos podeu dirigir a:
www.esportbasemallorca.net/ca/observatori-esportiu-de-mallorca

CONTINGUT:
Gesti贸 esportiva d’un club.
Generaci贸 de recursos i tramitaci贸 de subvencions.
Recursos humans, habilitats directives i comunicaci贸.
Comunicaci贸 i noves tecnologies.
Lideratge, 猫tica i valors esportius.
Aspectes normatius de l’esport.

Comentarios cerrados