C.D. MANACOR ; PRIMERES RENOVACIONS AL PRIMER EQUIP

30 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

 

Tres peces claus de l’anterior temporada

L’equip que dirigirà Pep Sansó comença a establir les primeres bases. Aquest passat dilluns dia 28 firmaren la seva renovació tres jugadors vitals dintre del primer equip. Manacorins i amb un passat i present molt vinculat al club.

 

Els tres jugadors, a més de seguir jugant i representant el Manacor a la màxima divisió autonòmica, són entrenadors en diverses categories de futbol base, i peces essencials dins el Club.

 

Tomeu “Busco”, capità del primer equip i amb tota una carrera lligada al club; Jordi Ramis, jugador format a les categories inferiors, que recalà al RCD Mallorca i després d’un pas per diversos equips de tercera i segona B, tornà a Manacor i Joan Roig, en el club des de els seus inicis i màxim golejador la temporada passada en el retorn de l’equip a tercera divisió.

Des de el club volem mostrar la nostra satisfacció per tal de poder seguir comptant amb tres jugadors molt importants i que representen totalment els valors del club, manacorins, joves i compromesos.

C.D Manacor.

Comentarios cerrados