L’IME sorteja 156 places per al programa IME a la Mar

29 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria:

El sorteig s’ha dut a terme avui al Saló de Plens i s’han confirmat les inscripcions de les persones que participaran al nou programa 

L’IME ha rebut 403 sol·licituds de parelles, un total de 806 persones

 Susanna Moll: “Avui hem fet el sorteig de les 78 parelles que participaran al   projecte gratuït d’IME a la Mar i ho fem així perquè sigui lo més participativa i transparent possible

Avui ha tingut lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palma el sorteig de les 156 places del programa IME a la Mar, que organitza l’Institut Municipal de l’Esport amb la col·laboració del Reial Club Nàutic de Palma. Aquesta  iniciativa recull activitats d’iniciació al  piragüisme i a la vela a les tres jornades pilot que es duran a terme durant el mes de juny.

El sorteig ha comptat amb la  presència de la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el secretari de l’Ajuntament, Miquel Ballester, qui ha aixecat acta del sorteig, on una mà innocent ha tret els números assignats a les parelles. També s’han tret tres números de reserva, en previsió de possibles baixes a les jornades.

Moll ha destacat l’acollida del programa i el gran nombre de sol·licituds rebudes   i ha assenyalat que “avui hem fet el sorteig de les 78 parelles que participaran al projecte gratuït d’IME a la Mar, i ho fem així perquè sigui lo més participativa i transparent possible”.

L’IME ha rebut, a través de correu electrònic, 403 sol·licituds de parelles, un total de 806 persones, per a participar a les tres jornades del programa que es duran a terme els dies 9, 16 i 30 de juny, de 15.30 a 19 h al Reial Club Nàutic de Palma, amb un límit de 52 places per jornada, 26 parelles, formades per un adult i un menor.

Durant els pròxims dies les 78 parelles seleccionades al sorteig rebran un correu electrònic per a confirmar la seva participació a la jornada escollida i es publicarà la relació amb els DNI al Web de l’IME. També s’informarà a les persones que varen presentar la sol·licitud i no han estat seleccionades.

 

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma
971 225976

.

 

 

Comentarios cerrados