La Sub-16, Campiona en els Jeux des Iles a Catània (Sicília)

26 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria:

El president de la FFIB, Miquel Bestard, ha estrenat el seu càrrec de vicepresident de la Federació Espanyola a la ciutat de Catània, Sicília, on ha presenciat els Jocs de les Illes (Jeux de Iles) i ha estat testimoni de la victòria de la Selecció de Futbol Sub-16 de la FFIB, que ha guanyat la competició de Futbol sense perdre cap partit.

 

>Web Jeux des Iles>>

>>FACEBOOK Jeux des Iles>>

La Selecció Balear ha quedat imbatuda i només va cedir un empat. Va guanyar a la selecció de Còrsega (3-2) va empatar amb la de les Illes Açores (0-0), va guanyar a l’amfitriona, la selecció de Sicília (1-0), a la de Còrsega (7-0), i en el darrer partit d’avui, a la de Martinica.

Les competicions de les diferents modalitats esportives varen començar el 22 de maig i han acabat avui, amb representacions de diversos paísos de les 23 illes que formen part del Comitè dels Jocs de les Illes (COJI).

Resultats de la Competició de Futbol:

MARTINICA, 5 – ELBA, 1

ILLES BALEARS, 3 – CÒRSEGA, 2

AÇORES, 1 – SICÍLIA, 1

ELBA, 0 – CÒRSEGA, 9

AÇORES, 0 – ILLES BALEARS, 0

SICÍLIA, 1 – MARTINICA, 0

CÒRSEGA, 2 – MARTINICA, 2

ELBA, 1 – AÇORES, 1

AÇORES, 1 – MARTINICA, 0

ILLES BALEARS, 7 – ELBA, 0

CÒRSEGA, 4 – SICÍLIA, 1

CÒRSEGA – AÇORES

SICÍLIA – ELBA

MARTINICA – ILLES BALEARS

 

CLASSIFICACIÓ FINAL

ILLES BALEARS         CAMPIONA
CÒRSEGA.
AÇORES.
MARTINICA.
SICÍLIA.
ELBA.

Comentarios cerrados