CCE SANT LLUIS ; Acte final del Torneig Grupo Juaneda

25 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Amb mes de 150 petits futbolistes del futur, el Poliesportiu de Ses Canaletes acollirĂ , el dissabte 2 de Juny, l’acte de clausura i lliurament de trofeus i medalles de la 25ÂȘ ediciĂł del Torneig de F5, Grupo Juaneda.

Un poliesportiu Municipal replet de samarretes de tots els colors com a acte final a una”competició” que cada setmana acull als mĂ©s petits de tots els clubs de la zona de ponent insular. Les generacions de jugadors del 2013, 2012 i 2011, de la UD MaĂł, CD Menorca, CE Alaior, CF Sporting de MahĂłn i el CCE Sant LluĂ­s com a amfitriĂł, posen cada dissabte al matĂ­ tota la il·lusiĂł i lluita per disputar uns partits, on el resultat final Ă©s el gaudi, d’uns joves que sĂłn el futur del futbol menorquĂ­.

Per a aquest acte de clausura del Torneig Grupo Juaneda, es procedirà des de les 09:30 hores, a la disputa de partits de 15 minuts, per categories, i el posterior acte final de recollida de medalles i trofeus dels més petits.

El calendari dels partits i els horaris sĂłn els segĂŒents

CALENDARI 2011

CALENDARI 2012

D’aquesta manera es culminarĂ  una nova temporada amb un excel·lent acollida entre els mĂ©s petits i es baixa el telĂł a un Torneig Grupo Juaneda, que promou les categories formatives allunyant-les de la competiciĂł.

 

Comentarios cerrados