La Festa del Fútbol insular (Diumenge, 3 de Juny a partir de les 12:00 hrs)

24 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Bintaufa és l’escenari escollit per la Junta Insular de Menorca de la FFIB per al lliurament anual de Trofeus a tots els equips campions i subcampions de les diferents lligues insulars (des de Regional Preferent fins a benjamí). Diumenge, 3 de Juny a partir de les 12:00 hores, desfilaran els equips vencedors de les seves respectives competicions insulars corresponent a la temporada 2017-2018.

Aquesta cita, és la festa del futbol insular i servirà a més per tancar una gran temporada per als nostres equips del futbol base. Entre els nostres equips premiats, estaran el cadet (campió de copa 2ª regional), l’infantil A (subcampió de lliga 2ª regional), l’aleví A (subcampió de lliga 2º regional), l’aleví C (campió de Copa 3ª regional), el benjamí A (subcampió de lliga 1ª regional) i el benjamí C (campió de copa 3ª regional). A més, serà el dia en el qual el nostre equip juvenil recollirà també el seu trofeu a subcampió de lliga, que afegirà aquest guardó al subcampionat de copa que va aconseguir després de perdre en els penals la gran final celebrada en el Estadi Mahonés davant l’amfitrió, el CD Menorca B. A més, els jugadors de la categoria benjamí, recolliran el mateix dia una medalla de record a la gran temporada realitzada per tots els equips.

D’altra banda, s’entregaran els trofeus a l’esportivitat en totes les categories insulars.

La nostra web, present en els actes de lliurament, oferirà una àmplia galeria d’imatges del lliurament de trofeus.

Comentarios cerrados