II Cursa Marxa Nòrdica Son Ferrer 2018 (27 de Maig de 2018) CAMPIONAT DE BALEARS DE CLUBS

23 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

1. El dia 27 de Maig  de 2018, a les 10:00 h es donarà la sortida de la II Cursa Marxa Nòrdica Son Ferrer, la segona de la temporada , que forma part de la Copa Balear 2018 i que a més és el CAMPIONAT DE BALEARS DE CLUBS.

Aquesta prova està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Calvià i el Comitè Balear de Marxa Nòrdica, que forma part de la Federació Balear de Muntanya i Escalada.

2. L’inici de la cursa es serà  a les 10h.

3. La cursa tindrà sortida i arribada a una zona habilitada al terreny que es troba just al costat de la Piscina i del camp de futbol de Son Ferrer.  Tot el circuit es desenvoluparà  per camins de terra.

4. La II CURSA MARXA NÒRDICA SON FERRER (CALVIÀ)-CAMPIONAT DE BALEARS DE CLUBS constarà de dues proves:

• Cursa de 6 km, amb 3 voltes sobre un circuit de 2 km.

• Cursa de 10 km amb 5 voltes sobre un circuit de 2 km

Categories i premis:

5. Les categories de participació seran les següents:

  • Categoria Absoluta: Tots els participants majors de 16 anys.
  • Categoria Júnior: de 16 a 17 anys, que compleixin els 16 i no compleixin els 18 anys l’any de referència.
  • Categoria Promesa: 18 a 23 anys, és a dir que compleixin els 18 i no compleixin els 24 anys l’any de referència.
  • Categoria Sènior: 24 a 39 anys. Que compleixin els 24 i no compleixin els 40 l’any de referència.
  • Categoria Veterana A: de 40 a 49 anys que compleixin els 40 i no compleixin els 50 l’any de referència.
  • Categoria Veterana B: de 50 a 59 anys. Que compleixin els 50 i no compleixin els 60 l’any de referència.
  • Categoria Veterana C: de 60 anys complerts l’any de referència, d’ara endavant 6.

L’edat a tenir en consideració per a tota la temporada serà la que el participant tingui el dia 31 de desembre de l’any de la competició. Si es dóna el cas, de la participació d’un competidor menor d’edat, serà requisit obligatori presentar a l’organitzador una autorització signada per un dels pares o pel tutor o representant legal.

L’organització podrà demanar el DNI a qualsevol participant per verificar la seva edat i identitat.

6. Sistema de puntuació del Campionat de Balears de Clubs: A cadascun dels components se’ls atorgaran punts d’acord a la posició d’entrada a meta aconseguida per cada un d’ells segons la seva categoria. Només puntuaran els 6 primers de cada categoria.

POSICIÓ PUNTUACIÓ
1r 7 punts
2n 5 punts
3r 4 punts
4rt 3 punts
2 punts
1 punt

 

Recordam que el Campionat de Clubs no punta per a la Copa Balear, però si pel Ranking Balear de MN.

7. Els trofeus: Hi haurà trofeus per els primers tres clubs. Una medalla per cada participant i un obsequi pels tres primers classificats absoluts de les dues curses.

Aquesta cursa és Campionat de Balears per Clubs amb equips masculins i femenins. Es prendrà com a referència el nom del Club que figuri en la llicència federativa en vigor del participant.

Cronometratge i control esportiu de la prova:

8. El cronometratge de la prova es farà manualment per part de l’equip arbitral.

El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova. A cada participant, se li entregaran dos dorsals, un per davant i l’altre per la part de darrera.  .

9. La prova serà controlada per l’equip arbitral de Marxa Nòrdica.

10. El sistema de penalització serà pel sistema “bucle”. Al recorregut hi haurà una zona definida com a “bucle” per on hauran de passar els competidors amonestats a cada volta.

Seguretat:

11. És un circuit tancat al transit rodat.

12. Es disposarà d’una ambulància per a l’assistència dels participants.

13. No serà responsabilitat de l’organització les incidències provocades per malalties o patologies prèvies, negligència, comportament imprudent, durant els desplaçaments previs o posteriors de la cursa.

14. La prova és autoritzada per la Federació Balear de Muntanya i Escalada i per tant, l’assegurança d’accident cobrirà a tots els participants amb fitxa federativa vàlida. Els participants sense fitxa federativa disposaran d’assegurança obligatòria d’accidents amb un increment del preu a la seva inscripció (3€).

Avituallaments:

15. A la zona de sortida-arribada  es disposarà d’avituallament líquid (aigua i isotònic) i sòlid (fruita). L’avituallament es podrà utilitzar a qualsevol de les 3 o 5 voltes.

Inscripcions:

16. Les inscripcions tendran el següent preu:

  • Federats: 7€ .
  • No federats: 10€

17. Les inscripcions es podran fer a www.elitechip.net fins el dimecres 23 de maig.

18. Com diu el reglament, tots els clubs participants hauran d’enviar un llistat dels seus competidors i competidores abans de divendres 25 de maig al correu electrònic del comitè:

cmarxanordicafbme@gmail.com

19. Els esportistes només podran representar al club amb el qual han tramitat la llicència federativa habilitada de l’any en curs.

20. Només es podrà inscriure oficialment 1 equip masculí i 1 equip femení per cada Club, i només obtindran punts aquells corredors que formin part d’equips oficials.

Si no es forma part de cap club, també es pot participar individualment encara que òbviament no tendrà validesa per el Campionat Balear de Clubs

21. La inscripció a la prova implica l’acceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col·laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la cursa.

Comentarios cerrados