Nova Directiva del C.D.Manacor, Pere Mateu Grimalt (President),

17 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Tal com s’informà el passat 27 d’abril, el divendres dia 11 de maig, era la data màxima per presentar candidatures a la presidùncia del Club Deportiu Manacor, una vegada esgotat el plaç es comunica a tots els socis, mares/pares, jugadors, seguidors i simpatitzants, que una sola candidatura va ser presentada formalment a les oficines del Club, per tant i seguint els estatuts d’aquest, es desconvoquen les eleccions i serà la nova directiva amb assemblea la que formalitzarà la pressa de possessió.

 

La nova directiva estarà composta per: Pere Mateu Grimalt (President), Tomeu Nadal Mesquida (Vicepresident), Llorenç Mesquida (Secretari), Joan Toni Pol (Tresorer) i Guiem Morey (Vocal).

 

La directiva:

 

“Des de la directiva volem agrair totes les mostres de suport de gent vinculada d’una manera o d’altre al Club, i volem remarcar el nostre compromís  i responsabilitat amb l’entitat.

 

Som conscients del pes que tĂ© el Club Deportiu Manacor dintre del poble i mĂ©s concretament dins l’àmbit esportiu, serĂ  en tot moment el nostre desig i la nostra meta, treballar al mĂ xim i amb gran dedicaciĂł per tal d’aconseguir un Manacor del qual tots ens sentiguem partĂ­cips i orgullosos.

 

L’objectiu prioritari de la nova directiva serĂ  aconseguir un fort creixement a nivell social, per tal d’acostar el club al poble, guanyant amb il·lusiĂł i entusiasme. A mĂ©s de mantenir una bona salut a nivell formatiu i esportiu, millorant-la en la mesura del possible i assegurar una estabilitat econĂČmica.

 

Per tancar ens agradaria agrair a l’anterior directiva amb Miquel Estrany al capdavant, la tasca realitzada durant els darrers quatre anys, en els quals agafĂ  un club a la vora de la desapariciĂł i ho reflotĂ , a mĂ©s de deixar-ho en una gran posiciĂł a nivell esportiu i sanejat econĂČmicament.”

 

Durant les properes setmanes s’anirà informant de tots els aspectes rellevants tan a pares/mares com a socis i seguidors, per tal que pugui està al màxim d’informants de les decisions que es van prenent i afectaran al desenvolupament del Club de cara a la propera temporada.

 

C.D Manacor.

Comentarios cerrados