Dissabte es celebra una jornada cívica lúdica i esportiva a benefici de MALLORCA SENSE FAM

16 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El Club Atlètic Aldosivi Mallorca, en col·laboració amb l’Ajuntament, organitza la «I Jornada Juntos a la par», una jornada cívica, lúdica i esportiva a benefici de Mallorca Sense Fam.

 

La jornada se celebrarà aquest dissabte, dia 19 de maig, en el Poliesportiu Rudy Fernández (carrer d’Adolf Vázquez Humasqué, 6, de Gènova) a partir de les 14.00 hores.

 

Dins el programa d’activitats previst es celebrarà el «Partit Memorable» entre l’equip de futbol Peña Tita Rizzo i l’equip de les Llegendes Aldosivistas, també hi haurà una «parrillada» familiar, animació i activitats infantils, música en viu amb artistes convidats com Fireshow Garret i Adry Santana.

 

Mallorca Sense Fam, neix com a associació sense ànim de lucre l’estiu de 2009, com a resposta a la pobresa i amb l’objectiu i la voluntat de sensibilitzar a la societat mallorquina davant aquest greu problema. Inicia la seva activitat el novembre de 2009 i és declarada d’Utilitat Pública pel Ministeri de l’Interior, l’11 de juliol de 2013. Cada setmana lliura una mitjana de més de 5.100 kg d’aliments no peribles amb una varietat equilibrada junt, a fruita i verdures fresques, pa, productes carnis, patates, etc. atenent l’any passat més de 1.100 famílies, que representen més de 5.000 persones.

 

Per a més informació:

 

Leo García                                                                 Juan Martorell

Club Aldosivi Mallorca                                                Mallorca Sense Fam

e.mail: leoaldosivi@gmail.com                                                   e.mail: jmartorell3@gmail.com

Teléfono: 677 17 84 31                                              Teléfono: 617 47 47 06

Comentarios cerrados