CCE Sant Lluis ; Quatre noves renovacions

16 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Javier Menorca Sant Lluis Ses Canaletes futbol Regional CEE Sant Lluis UD MahĂłn Javier Menorca Sant Lluis Ses Canaletes futbol Regional CEE Sant Lluis UD MahĂłn

Se segueix dissenyant l’equip que competirĂ  la propera temporada a les ordres de Pere Vadell. Ja s’han confirmat altres quatre noves renovacions per al proper curs, jugadors que vestiran de nou la “zamarra blue”. Toni Vinent, Ángel MelĂ©ndez, Carlos Stainer i el jugador procedent de l’equip juvenil, Ivan Pons, trepitjaran un any mĂ©s Ses Canaletes.

Toni Vinent (1997) Ă©s un dels joves exponents de la generaciĂł del 97 i que tant futur tĂ© per davant. Futbolista elegant, amb molta qualitat tĂšcnica i gran  golpetj, tĂ© davant sĂ­ el repte de crĂ©ixer un any mĂ©s amb la samarreta del CCE. En una temporada en la qual en molts moment ha estat important per al grup, l’increment en minuts pel que fa a la temporada anterior Ă©s una mostra mĂ©s del seu rol en l’equip. Amb 1492 minuts en les seves cames, 23 partits disputats i 3 gols en el seu compte particular, la importĂ ncia de la seva figura per al futur Ă©s ja un fet.

Una altra de les cares que repetirĂ  serĂ  la d’Angel Melendez (1988). Integrant de la selecciĂł balear en la seva etapa juvenil, la seva incorporaciĂł en el mes de desembre va ser un plus mĂ©s per a l’equip. Any d’adaptaciĂł desprĂ©s de la seva inactivitat per estudis, la velocitat d’Angel per banda dreta a estat un dels punts forts de l’equip regional. Malgrat anar entrant a poc a poc en l’equip amb el pas dels partits, MelĂ©ndez a acumulat un total de 349 minuts i 2 gols en els 12 partits que ha disputat.

ExperiĂšncia, qualitat i recursos Ă©s la carta de presentaciĂł de Carlos Stainer. El catalĂ  acumula ja tres temporades en les files del CCE, i en la segĂŒent serĂ  un mĂ©s de la plantilla de Pere Vadell. Jugador que atresora classe, agressivitat i ofici, la presĂšncia de Stan en les files de l’equip regional sempre Ă©s positiva. Malgrat anar entrenant i sortint de l’equip titular durant tota la campanya, el final de temporada li ha donat un plus de motivaciĂł per a la seva renovaciĂł. 843 minuts acumulats en els seus 20 partits disputats, a mĂ©s d’un gol, bĂ© valen una renovaciĂł.

Un dels joves jugadors procedents del juvenil, Ivan Pons, Ă©s la vuitena renovaciĂł. Dos anys ja en la nostra entitat, la seva capacitat de treball i predisposiciĂł per a aixĂČ, li dĂłna l’oportunitat de l’ascens al primer equip. Un dels capitans de l’equip juvenil, que debutarĂ  el proper curs, malgrat haver comptat ja amb minuts en temporades anteriors. Pot ocupar la posiciĂł de lateral dret, lloc del que s’ha fet amo en l’equip juvenil, els seus 1554 minuts amb el quadre de Moyano, li valdran d’experiĂšncia en un any on ha de ser d’aprenentatge i creixement per a ell.

José María Vidal Gomila

CCE Sant LluĂ­s

Comentarios cerrados