CCE Sant Lluis ; Quatre noves renovacions

16 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Javier Menorca Sant Lluis Ses Canaletes futbol Regional CEE Sant Lluis UD Mahón Javier Menorca Sant Lluis Ses Canaletes futbol Regional CEE Sant Lluis UD Mahón

Se segueix dissenyant l’equip que competirà la propera temporada a les ordres de Pere Vadell. Ja s’han confirmat altres quatre noves renovacions per al proper curs, jugadors que vestiran de nou la “zamarra blue”. Toni Vinent, Ángel Meléndez, Carlos Stainer i el jugador procedent de l’equip juvenil, Ivan Pons, trepitjaran un any més Ses Canaletes.

Toni Vinent (1997) és un dels joves exponents de la generació del 97 i que tant futur té per davant. Futbolista elegant, amb molta qualitat tècnica i gran  golpetj, té davant sí el repte de créixer un any més amb la samarreta del CCE. En una temporada en la qual en molts moment ha estat important per al grup, l’increment en minuts pel que fa a la temporada anterior és una mostra més del seu rol en l’equip. Amb 1492 minuts en les seves cames, 23 partits disputats i 3 gols en el seu compte particular, la importància de la seva figura per al futur és ja un fet.

Una altra de les cares que repetirà serà la d’Angel Melendez (1988). Integrant de la selecció balear en la seva etapa juvenil, la seva incorporació en el mes de desembre va ser un plus més per a l’equip. Any d’adaptació després de la seva inactivitat per estudis, la velocitat d’Angel per banda dreta a estat un dels punts forts de l’equip regional. Malgrat anar entrant a poc a poc en l’equip amb el pas dels partits, Meléndez a acumulat un total de 349 minuts i 2 gols en els 12 partits que ha disputat.

Experiència, qualitat i recursos és la carta de presentació de Carlos Stainer. El català acumula ja tres temporades en les files del CCE, i en la següent serà un més de la plantilla de Pere Vadell. Jugador que atresora classe, agressivitat i ofici, la presència de Stan en les files de l’equip regional sempre és positiva. Malgrat anar entrenant i sortint de l’equip titular durant tota la campanya, el final de temporada li ha donat un plus de motivació per a la seva renovació. 843 minuts acumulats en els seus 20 partits disputats, a més d’un gol, bé valen una renovació.

Un dels joves jugadors procedents del juvenil, Ivan Pons, és la vuitena renovació. Dos anys ja en la nostra entitat, la seva capacitat de treball i predisposició per a això, li dóna l’oportunitat de l’ascens al primer equip. Un dels capitans de l’equip juvenil, que debutarà el proper curs, malgrat haver comptat ja amb minuts en temporades anteriors. Pot ocupar la posició de lateral dret, lloc del que s’ha fet amo en l’equip juvenil, els seus 1554 minuts amb el quadre de Moyano, li valdran d’experiència en un any on ha de ser d’aprenentatge i creixement per a ell.

José María Vidal Gomila

CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados