CCE SANT LLUIS ; PRIMERES RENOVACIONS DEL PROJECTE 2018/2019

14 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Es comença a perfilar la plantilla del primer equip per a la temporada propera. Oscar Moreno, David Morente, Oscar Pons i Javier Zurbano ja han dit sí a continuar una temporada més en l’equip. Aquestes primeres renovacions són la de quatre jugadors importants per al nou equip de Pere Vadell.

Per el jove Oscar Moreno (1998) serà la segona temporada en el primer equip del jugador format en les categories inferiors i amb experiència en lliga nacional juvenil amb l’Atlètic Villacarlos. El jugador lluisser ha realitza una gran temporada malgrat causar baixa durant diversos partits a causa d’una lesió que el va apartar de l’equip durant tres mesos. Oscar Moreno de tan sol 20 anys compta amb un gran xut, a més de destacar per la seva potència, capacitat de treball i un gran marge de millora, així com amb una gran polivalència per poder jugar en diverses posicions. Amb 1091 minuts disputats en els 14 partits en els quals ha actuat, Moreno a aconseguit anotar 4 gols en la seva primera temporada en el primer equip.

Un cas similar és del de David Morente (1998), el jove esquerrà, amb el mateix curriculum que el seu company Oscar Moreno, a fet un pas important aquesta temporada amb el salt al primer equip i la seva aportació al grup. Esquerrà tancat, pot ocupar qualsevol de les dues posicions en el costat esquerre. Jugador amb profunditat, gran capacitat de treball i ambició, a disputat durant el curs un total de 1053 minuts en els 21 partits que ha participat.

Javier Zurbano (1980), és el tercer dels jugadors que ha donat el sí a la seva continuïtat per al curs que ve. El veterà davanter navarrès, és el gol de l’equip, sent per segon any consecutiu el màxim golejador del grup amb 14 tants en els 2053 minuts que ha disputat. Davanter de gran envergadura i experiència, la seva personalitat i caràcter seran de nou un condicionant a favor de l’equip per al nou projecte.

Si de gols no només viu l’equip, la porteria és un lloc que estarà ben cobert l’any proper. Oscar Pons (1991) es va incorporar a l’equip amb la temporada ja començada però amb el seu treball i determinació es va acabar fent amb el lloc de porter titular en gran part de la competició de lliga. Sobrietat, personalitat i intervencions que han donat punts en moments determinants, Oscar tornarà a ser un dels porters que defensi la samarreta “blue” en el curs 2018/2019. Malgrat entrar en l’equip a partir de la competició de lliga, ha estat 1151 minuts el portera que més temps a estat baix pals.

Aquestes renovacions són les primeres que la direcció esportiva a tancat encara que segueix treballant per anar perfilant el gruix de l’equip.

 

CCE SANT LLUIS

Comentarios cerrados