CCE SANT LLUIS COMUNICAT OFICIAL

13 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

El CCE Sant Lluís ha decidit no renovar a l’entrenador de l’equip Regional Preferent, Elías Noval, per a la temporada que ve com a màxim responsable del primer equip.

L’entitat vol agrair a l’entrenador la feina exercida durant l’estada al primer equip i ressaltar la seva professionalitat i feina feta durant tot el curs. DesprĂ©s d’un any al capdavant de la primera plantilla, Noval deixa el cĂ rrec de primer entrenador, perĂČ ambdues parts seguirĂ n vinculades la propera temporada.

Noval passara a formar part del gruix d’entrenadors del futbol base per reforçar un equip, encara per decidir, i poder aportar la seva experiĂšncia a un dels equips de la pedrera. El reforçar el planter amb un tĂšcnic de la seves caracterĂ­stiques es un luxe per la nostre Entitat i una oportunitat per els joves jugadors per poder crĂ©ixer amb un entrenador del seu nivell.

 

Comentarios cerrados