EL GRAN DIA DEL CV SOLLER

9 mayo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El dia 7 de maig haurĂ  d’esser marcat com a festiu a la localitat de la serra. IncreĂŻble lo aconseguit per aquest club el dia d’ahir.

Els dos partits d’ahir es disputaven gairebĂ© a l’hora, un a les 11:30 a Lorca, aquest partit definia el campiĂł d’Espanya juvenil masculĂ­, i l’altra a les 12:00 al pavellĂł del Cide que tenia que decidir el campiĂł de Balears infantil femenĂ­. Per lo que sigui, el partit de Lorca es va retardar i van començar gairebĂ© a la mateixa hora, i amb el mateix resultat, victĂČria per el CV SĂłller.

Al partit inf femenĂ­, s’enfrontaven els dos primers classificats d’aquesta lligueta de 4, prometia emociĂł i no va decebre, el partit es va tenir que decidir al tie-break, llevat del primer set que les solleriques van sortir sense donar gairebĂ© opciĂł a l’equip palmesĂ , la resta del partit va tenir una gran igualtat al marcador, fins al tie-break que van guanyar les de la serra per 15-10 proclamant-se aixĂ­ campiones de Balears.

I mentrestant per terres murcianes, els sollerics s’enfrontaven al Pizarra, que com vam informar, ja s’havien enfrontat a la primera fase amb victĂČria per el CV SĂłller per 3-0, aquest resultat podia fer parĂšixer que el partit seria un trĂ mit, partien com a favorits els nostres, perĂČ aixĂČ tambĂ© provocava que els de MĂ laga juguessin en modo “no tenim res a perdre” i arrisquessin mostrant un gran joc, de fet al primer set, no va esser fins passat el punt 20 que l’equip solleric es posĂ©s al capdavant del marcador, per acabar-lo guanyat 25-23.

Al segon set, l’equip malagueny va sortir tocat, va esser un cop dur manar al marcador durant tot el set fins al final per desprĂ©s perdrer-ho, fet que els nostres van saber aprofitar per adjudicar-se’l per 25-17. Pareixia clara la victĂČria per els sollerics, perĂČ el Pizarra va demostrar que estava ferit perĂČ no mort, i va tornar a demostrar el gran nivell que havia mostrat al primer parcial per emportar-se el 3Âș i perdre gairebĂ© per la mĂ­nima al 4Âș.

Al final 3-1 per el Soller (25-23, 25-17, 21-25, 25-22) i campions d’Espanya. A la vegada que les petitones es proclamaven campiones de Balears. TambĂ© recalcar que el MVP del torneig ha estat Jordi Ramon, increĂŻble el campionat i el nivell mostrat per Jordi, que com ja sabeu ha estat cridat per a la concentraciĂł de la selecciĂł absoluta.

Es un gran orgull per tot el voleibol balear que un equip nostre pugui aconseguir aquestes fetes, i volem donar la mes sincera enhorabona a jugadors, entrenadors, directius, aficionats… en definitiva a tots els que de una forma o una altra han aportat el seu granet d’arena perquĂš un equip nostre pugui esser a dia d’avui, el millor d’Espanya a la seva categoria. Enhorabona Sollerics!!!
FBVB

Comentarios cerrados