SD Formentera ; Protesto Senyoria

30 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

Aquest dilluns, la SD Formentera ha expressat a la Reial Federació Espanyola de Futbol la seva disconformitat amb els diferents horaris que s’han estipulat en la jornada 37 del Grup 3 de Segona Divisió “B”, en els quals es disputen partits on la permanùncia en la categoria està en joc.

Considerem que davant una jornada tan decisiva com Ă©s la penĂșltima del campionat de lliga, on hi ha tants clubs lluitant per la salvaciĂł, tots els equips haurien d’estar en les mateixes condicions per a disputar-la. El fet que uns equips juguin abans i uns altres desprĂ©s, condiciona al plantejament de cada partit i podria adulterar en el desenvolupament de la competiciĂł.

És el cas dels segĂŒents partits:

– UE Llagostera-Costa Brava SAD – Ontinyent CF
Dissabte, 5 de maig de 2018 – 18:00 – Camp Municipal de Llagostera

– SD Formentera – Reial Saragossa Esportiu Aragó
Diumenge, 6 de maig de 2018 – 12:00 – Camp Municipal de Formentera

– CD Ebre – SCR Peña Esportiva
Diumenge, 6 de maig de 2018 – 12:00 – Estadi Municipal Almozara

– UD Cornellà – CD Atlùtic Balears SAD
Diumenge, 6 de maig de 2018 – 12:00 – Camp Municipal de Cornella

– Lleida Esportiu Terraferma CF – UE Olot SAD
Diumenge, 6 de maig de 2018 – 17:00 – Camp d’Esports

– CD Alcoià SAD – Atlùtic Saguntino
Diumenge, 6 de maig de 2018 – 18:00 – Camp Municipal El Collao

En tots aquests partits la permanĂšncia estĂ  en joc. Creiem que els equips que jugaran el diumenge a la tarda estan afavorits en relaciĂł als quals ho faran al matĂ­.

Per tots aquests motius, i en favor del bon desenvolupament del campionat de lliga, hem sol·licitat a la RFEF que fixi els mateixos horaris per a tots els partits que s’estan jugant la salvaciĂł en Segona DivisiĂł B, no nomĂ©s en l’Ășltima jornada (38), sinĂł, a causa de la importĂ ncia, tambĂ© en la penĂșltima jornada (37) que es disputarĂ  el cap de setmana vinent (5 i 6 de Maig).

Comentarios cerrados