PB Els Tamarells, la nostra penya en la final de Copa a Madrid

29 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Fins a 66 socis es desplaçaren el cap de setmana a Madrid per viure en directe en el modern estadi Wanda Metropolitano la final de Copa entre el FC Barcelona i el Sevilla. El dissabte matĂ­, desprĂ©s de recollir les entrades pel partit, el dedicaren a fer una ruta turĂ­stica pel centre de Madrid, oficiaren un dinar conjunt, i l’horabaixa es centraren en la Fan Zone del Barça, fent una foto de grup. El colofĂł no va poder ser mĂ©s espectacular, amb una contundent victĂČria del nostre equip per 5-0 davant els sevillistes, i amb un comiat de luxe del capitĂ  AndrĂ©s Iniesta, que fou l’encarregat de recollir la copa.

  Aquest Ă©s el 30Ăš tĂ­tol pel FC Barcelona, que Ă©s el rei de copes per davant de l’Ath. Bilbao amb 23 i del R. Madrid amb 19.

La Junta Gestora

Comentarios cerrados