El poliesportiu Prínceps d’Espanya estrena les noves grades i vestidors de la pista d’atletisme

20 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Amb la reforma integral, la Conselleria d’Esports ofereix una activitat esportiva més segura, accessible i de més qualitat

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General d’Esports i Joventut, avança en la reforma integral de les instal·lacions del poliesportiu Prínceps d’Espanya amb l’objectiu que s’hi pugui assegurar una activitat esportiva més segura, de més qualitat i més accessible als seus usuaris, tant els esportistes del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears (CTEIB) com els usuaris en general. És per això que, en aquest sentit, aquesta setmana s’han obert al públic la reforma de les noves grades i els vestidors de la pista d’atletisme.
Les inversions que s’han fet al recinte poliesportiu han anat augmentat progressivament des del 2015, any en què s’hi varen invertir 1.088.000 €, que es varen mantenir en el 2016; una inversió que va augmentar fins a 1.300.000 € el 2017, i que enguany aquest increment progressiu arriba fins a 1.550.000 €.
Entre les principals millores que s’hi han fet durant 2017 i 2018, destaca la reforma de les grades d’atletisme, que estaven en molt mal estat i era necessària una reforma per motius de seguretat. A més, també s’han reformat els dos vestidors, situats davall de les mateixes grades. Tant grades com vestidors s’han adaptat per a persones amb discapacitat, i a les grades s’hi han instal·lat seients.
D’aquesta manera, el Govern fa una passa més per a millorar la qualitat del servei del poliesportiu Prínceps d’Espanya.

Comentarios cerrados