EL CV MANACOR TE UNA CITA AMB LHISTORIA

20 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Qui ho anava a dir fa devers un any quan s’aconseguia l’ascens a Superlliga 2, que a dia d’avui estarĂ­em parlant que amb una victĂČria mes, el CV Manacor seria equip de Superlliga?.

Dons aixĂ­ es, aquest dissabte Na Capellera es quedarĂ  petit per poder acollir a tots els aficionats que vulguin viure un fet histĂČric, a les 17:00 començarĂ  un partit que quedarĂ  per sempre a la memĂČria de tots els components i aficionats del CV Manacor, passi el que passi, es tracta de un partit histĂČric, una victĂČria 3-0 o 3-1 donarien l’ascens per a l’equip manacorĂ­, un novell a la Superlliga 2 que amb prĂ cticament la mateixa plantilla que la temporada passada aconseguia l’ascens de primera nacional ha demostrat la seva qualitat i s’ha mantingut tota la temporada a les dues primeres posicions.

El rival es l’Emeve, un equip que fins fa uns mesos era el mĂ xim favorit per a l’ascens perĂČ que a n’aquest moment, dels 4 que es disputen les dues places, es l’Ășnic que no te opcions, perĂČ que ningĂș es refiĂŻ d’aquest rival, la setmana passada sense tenir opcions, es va desfer del LeganĂ©s que amb el Manacor es l’equip que es disputa la segona plaça, a un partit etern que va acabar 3-2 per l’equip galleg. Els parcials 25-27, 23-25, 30-28, 25-22 i 15-12, demostren que tot i no jugar-se res, l’Emeve vol demostrar que es a n’aquesta fase d’ascens per qualque cosa, i que lluitarĂ  fins als darrers punts. Ja al partit d’anada, va tenir que patir i molt el Manacor per guanyar-lo 2-3, per tant es preveu un partit ple d’emocions.

Animem a tothom a anar a Na Capellera per crear un ambient de Superlliga i poder ajudar a l’equip a aconseguir aquest fet histĂČric, us imagineu una Superlliga masculina amb 3 equips Balears?, dons aixĂČ estĂ  a nomĂ©s un partit de succeir. AMUNT MANACOR!!!

Comentarios cerrados