CCE SANT LLUIS ; Més i més

19 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

L’equip juvenil afronta aquesta proper dissabte, 17:00 h. a Ses Canaletes, la seva trobada de la dinovena jornada de lliga davant un At. Villacarlos B al que ja va vèncer en el partit d’anada per 0-4 en el Municipal d’Es Castell. El quadre de Moyano vol encadenar la seva tercera victòria consecutiva per seguir amb pas ferm a la recerca de la segona posició de la taula que ara té en propietat i esperar esdeveniments del líder

No obstant això, no han de confiar-se, la trobada és un dels quals podem etiquetar com “partit trampa” en tractar-se d’un rival que es troba en el pou de la classificació i amb un bagatge de 103 gols en contra en les 18 jornades anteriors. Però, els pupils d’Alfonso Perez arriben amb dues victòries en lliga i amb sis punts en el seu caseller, encara que les seves set derrotes consecutives els fa travessar un moment dur del calendari.

Un factor determinant per al partit pot ser, la finalització de la lliga nacional juvenil, i la possibilitat, si es dóna el cas, que alguns jugadors que han estat en dinàmica habitual amb l’equip A, s’incorporin a la seva filial per a aquest tram final del calendari.

Els nostres, han d’anar a la seva, ficar-se en el cap la importància d’una trobada on sobre el paper, parteixen com a favorits, no obstant això han d’utilitzar aquest handicap al seu favor per sumar tres punts que li permetrien seguir una setmana més en el segon graó de la classificació. La seva enorme victòria a Los Pinos de la setmana passada ha de ser una font d’inspiració i no de confiança, i per a això estan treballant durant tota la setmana.

L’ésser favorits sobre el paper, no serveix, s’ha de demostrar sobre el camp.

 

CCE SANT LLUIS

Comentarios cerrados