Tebas i Molango presentaran «LaLiga Genuine» a Son Bibiloni

11 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria:

El president de LaLiga, Javier Tebas, i el president del Reial Mallorca, Maheta Molango,  protagonitzaran l’acte de presentació de LaLiga Genuine, que tendrà lloc a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, dissabte 14,  a les 9:30 hores. LaLiga Genuine és una iniciativa dirigida a estimular la pràctica del futbol en persones amb discapacitat intel·lectual.

El president de la FFIB, Miquel  Bestard, assistirà a l’acte per oferir tot el suport de la Federació al projecte, que està en la línia de la tasca social i solidària de la Fundació del Futbol que ell presideix.

Precisament, LaLiga Genuine és una iniciativa de la Fundación del Fútbol Profesional, que depèn de la patronal dels clubs i que està dirigida al col·lectiu “DI”, de persones amb discapacitat intel·lectual.

FFIB

Comentarios cerrados