Conveni col·laboració IME-CliQIB

6 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma, José María González, i el director del Clúster de la Industria Química de les Illes Balears (CliQIB), Joan Miquel Matas, han signat avui un conveni de col·laboració entre les dues institucions. L’objecte del mateix és establir el marc de col·laboració entre els sectors públic i privat de forma que l’IME aporti els coneixements i experiència, i també les seves instal·lacions, per poder fer projectes conjunts de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I) amb empreses associades al CliQIB, en matèria de tractament d’aigües de bany. El conveni té una vigència de quatre anys, prorrogable altres quatre. A l’acte de signatura hi ha estat present la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll.

 

 

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados