CCE SANT LLUIS JUVENIL ; Objectiu seguir sumant de tres en tres

5 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Nou partit per seguir sumant de tres en tres. El juvenil rep aquest diumenge – 11:00 h. – al Rtvo. Boscos, penĂșltim classificat amb nomĂ©s una victĂČria en la seva haver i que el cap de setmana passat va caure derrotat (0-6) davant el CF Sporting de MaĂł. Una victĂČria de l’equip entrenat per JosĂ© Angel Moyano permetria als blaus tornar a la senda del triomf desprĂ©s de dues derrotes consecutives que li han deixat alguna cosa lluny del lĂ­der i amb poques possibilitats d’aconseguir-lo atrapar.

No obstant aixĂČ, els lluissers s’han ficat en el cap l’assegurar la segona plaça i per a aixĂČ haurĂ  d’oblidar-se de les dues derrotes i tornar a sentir les sensacions anteriors on va arribar a encadenar sis victĂČries consecutives.

Comentarios cerrados