Societat Deportiva Formentera; Bye bye Andej Kotnik

4 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

La Societat Deportiva Formentera i el jugador eslovĂš, Andej Kotnik, han posat fi a la seva relaciĂł professional desprĂ©s d’arribar a un acord per a la finalitzaciĂł del seu contracte, nomĂ©s pendent dels trĂ mits burocrĂ tics. D’aquesta manera, Kotnik deixa de ser jugador del club desprĂ©s d’haver-se incorporat a l’equip el 8 de gener de 2018.

Andrej Kotnik, va arribar en el mercat d’hivern procedent del FC Crotone que milita a la Serie A, Primera Divisió italiana. El futbolista no s’ha acabat d’adaptar al futbol espanyol i no ha comptat amb gaires minuts amb els dos entrenadors que han ocupat la banqueta de l’equip durant aquesta temporada, Tito García Sanjuán i Juan Arsenal Moreno.

Els nĂșmeros d’Andrej Kotnik amb la SD Formentera sĂłn els segĂŒents:

  • 134 minuts jugats
  • 5 partits convocat
  • 1 partit com a titular contra l’AtlĂštic Balears (Jornada 21)
  • Resta de partits que ha jugat com a suplent: AtlĂ©tico Saguntino (J22), Ontinyent CF (J23) i UE CornellĂ  (J26) | Convocat per al partit contra la UE Llagostera (J24) perĂČ no va disputar cap minut.

Desitgem molta sort a Andrej Kotnik en el seu futur professional i personal.

Comentarios cerrados