Menorca Cup, èxit del Torneig i victòria del Villareal

2 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

La MECUP, el Torneig Internacional de Futbol Base que cada any se disputa a Menorca durant la Setmana Santa, ha tornat a ser un èxit de participació i esportiu. L’edició d’enguany ha comptat amb 70 equips de diversos paísos que, entre jugadors, directius i familiars han mogut prop de 3.500 persones.

La competició se va desplegar per diverses localitats de Menorca, com Maó, Es Castell, Ciutadella, Alaior i Es Migjorn.

VILLAREAL, DOBLE CAMPIÓ

El club de Villareal ha estat el gran vencedor de la Mecup 2018, ja que se va proclamar campió de les categories Infantil i Cadet,  guanyant les respectives finals a l’Espanyol i al Barça.

Per la seva banda, l’Espanyol aleví va guanyar la final davant els alemanys del Schalke 04.

S’ha de donar l’enhorabona als promotors d’aquest Torneig Mecup, especialment a Tòbal Tudurí, que cada any converteixen Menorca en el centre d’atenció internacional del Futbol Base.