Cloenda II Copa Pasqua PalmaDona Volei FemenĂ­

2 abril 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll,  i el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, han asistit aquest migdia a l’acte de lliurament de trofeus de la II Copa Pasqua PalmaDona 2018 de Voleibol Base Femení, celebrat al poliesportiu CIDE.

ClasificaciĂł Cadetes:

 1. Bou cafĂȘ CIDE
 2. AkuPalma CIDE
 3. Mayurqa
 • Ecolor CIDE
 • Sant Josep
 • Montision
 • Voley Cide vermell

 

ClasificaciĂł Infantils:

 1. Alaro A
 2. Esporles
 3. Son Ferrer
 • Sagrat Cor
 • Vermutortilleria CIDE
 • Alaro B
 • Casa Manolo CIDE
 • Mayurqa
 • Yunke Ciutat CIDE
 • Ciutat CIDE Verd

 

La competició s’ha desenvolupat divendres i dissabte (30  i 31 de març) al Poliesportiu CIDE i al Poliesportiu Municipal Son Cotoner. Amb ella es tanca la tercera edició del programa Palmadona, que començà el passat 3 de març i que ha programat un total de 13 esdeveniments i actes dedicats a la dona i l’esport. Aquesta prova esportiva, liderada pel Club JS Hotels CIUTAT CIDE, ha comptat amb un total de 260 participants de totes les categories.

20180331_134648_resized 20180331_134722_resized

Comentarios cerrados