Noticias del C.V.Soller

28 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
CFB : COMPLICADA VICTÒRIA PEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER

Posted: 26 Mar 2018 11:56 PM PDT

STA. MARGALIDA 2-3 CVS FUSTES CA’N VAQUER (11-25/25- 19/25-21/14- 25/11-15)
Jugaren: Eva Villa, Marga Gonzalez, Aina Celia, Aina Alcover, Laia Vicens, Aina Enseñat, Andrea Luis, Maria Bujosa, Carme Cañellas, Lida Rullan.
El passat divendres, el CVS Fustes Ca’n Vaquer SĂłller visitava el difĂ­cil camp del Santa Margalida. Els pronĂČstics es compliren i el partit fou molt complicat i difĂ­cil per les nostres.

Tot i començar el primer set molt centrades i complicant la recepciĂł contrĂ ria, fet que va propiciar la victĂČria del set, la petita relaxaciĂł de les nostres cadets i la millora en el joc de les locals, capgiraren el guiĂł del partit i les de Santa Margalida dominaren els dos segĂŒents sets. Sets en que les solleriques no podien reaccionar al canvi d’intensitat proposat per les contrĂ ries.

A les de La Vall no els quedava mĂ©s remei que reaccionar i remuntar, aixĂ­ ho feren, es varen retrobar amb el bon joc i pogueren guanyar el quart set de forma cĂČmode. Per finalitzar, quedava endur-se el quint set, un set difĂ­cil i molt igualat, perĂČ una encertada Aina CeliĂ  en atac i els bons serveis del nostre equip donaren un petit avantatge per poder seguir comandant la classificaciĂł.
El proper partit es durĂ  a terme el proper dia 7 d’Abril a les 12 h a Son Angelats, rebran la visita del cuer Àgora Portals.

IFC : EL CVS TRANSARBONA SÓLLER PLANTA CARA A UN LÍDER SUPERIOR

Posted: 27 Mar 2018 12:25 AM PDT

CVS TRANSARBONA SÓLLER 0-3 ESPORLES VC (14-25/21-25/12-25)

Derrota del Transarbona SĂłller enfront del lĂ­der Esporles per 0-3 sets, 14-25/21-25/12-25. Tot i la derrota, molt bon partit de les jugadores del CVS Transarbona SĂłller. Un altre partit molt difĂ­cil i bona cara de les solleriques, amb molts de punts llargs i lluitats.

Primer set i tercer gairebĂ© calcats, moments bons del Transarbona perĂČ clara superioritat del contrari. En el segon set molt bon joc , mĂ©s confiança i molta lluita, amb moments anant per davant, perĂČ al final no es poguĂ© guanyar un set al lĂ­der. La Setmana Santa no tenim lliga i la segĂŒent visitem al Sagrat Cor de Palma en el que serĂ  el penĂșltim partit de lliga.

Pel Transarbona SĂłller jugaren capitana Laura MartĂ­nez, Paula CarriĂł, Marta Arbona, Lili Vidal, Carme Aloy, Nicol Limpias, Aina Navarro, Magdalena Ferragut i Celia FernĂĄndez.

IMB : EL CVS BAR BINI SÓLLER INICIA LA FASE FINAL A MURO DEIXANT BONES SENSACIONS

Posted: 27 Mar 2018 12:28 AM PDT

CV MURO 3-0 CVS BAR BINI SÓLLER

El CVS Bar Bini Sóller començà la fase de permanÚncia repetint partit a Muro  amb el mateix resultat.
Els menuts de Bar Bini segueixen amb la seva singular temporada en la que interessa més la progressió dels jugadors que els resultats del marcador.  I divendres passat,  tot i el mal rsultat,  es varen veure coses molt positives.

Els de Toni Socias tornaran a jugar dissabte que ve a les 10:00 h a Son Angelats davant el St. Josep Obrer. Molta sort!!.

Comentarios cerrados