Sports de ca Nostra

Noticias del C.V.Soller

CFB : COMPLICADA VICTÒRIA PEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER

Posted: 26 Mar 2018 11:56 PM PDT

STA. MARGALIDA 2-3 CVS FUSTES CA’N VAQUER (11-25/25- 19/25-21/14- 25/11-15)
Jugaren: Eva Villa, Marga Gonzalez, Aina Celia, Aina Alcover, Laia Vicens, Aina Enseñat, Andrea Luis, Maria Bujosa, Carme Cañellas, Lida Rullan.
El passat divendres, el CVS Fustes Ca’n Vaquer Sóller visitava el difícil camp del Santa Margalida. Els pronòstics es compliren i el partit fou molt complicat i difícil per les nostres.

Tot i començar el primer set molt centrades i complicant la recepció contrària, fet que va propiciar la victòria del set, la petita relaxació de les nostres cadets i la millora en el joc de les locals, capgiraren el guió del partit i les de Santa Margalida dominaren els dos següents sets. Sets en que les solleriques no podien reaccionar al canvi d’intensitat proposat per les contràries.

A les de La Vall no els quedava més remei que reaccionar i remuntar, així ho feren, es varen retrobar amb el bon joc i pogueren guanyar el quart set de forma còmode. Per finalitzar, quedava endur-se el quint set, un set difícil i molt igualat, però una encertada Aina Celià en atac i els bons serveis del nostre equip donaren un petit avantatge per poder seguir comandant la classificació.
El proper partit es durà a terme el proper dia 7 d’Abril a les 12 h a Son Angelats, rebran la visita del cuer Àgora Portals.

IFC : EL CVS TRANSARBONA SÓLLER PLANTA CARA A UN LÍDER SUPERIOR

Posted: 27 Mar 2018 12:25 AM PDT

CVS TRANSARBONA SÓLLER 0-3 ESPORLES VC (14-25/21-25/12-25)

Derrota del Transarbona Sóller enfront del líder Esporles per 0-3 sets, 14-25/21-25/12-25. Tot i la derrota, molt bon partit de les jugadores del CVS Transarbona Sóller. Un altre partit molt difícil i bona cara de les solleriques, amb molts de punts llargs i lluitats.

Primer set i tercer gairebé calcats, moments bons del Transarbona però clara superioritat del contrari. En el segon set molt bon joc , més confiança i molta lluita, amb moments anant per davant, però al final no es pogué guanyar un set al líder. La Setmana Santa no tenim lliga i la següent visitem al Sagrat Cor de Palma en el que serà el penúltim partit de lliga.

Pel Transarbona Sóller jugaren capitana Laura Martínez, Paula Carrió, Marta Arbona, Lili Vidal, Carme Aloy, Nicol Limpias, Aina Navarro, Magdalena Ferragut i Celia Fernández.

IMB : EL CVS BAR BINI SÓLLER INICIA LA FASE FINAL A MURO DEIXANT BONES SENSACIONS

Posted: 27 Mar 2018 12:28 AM PDT

CV MURO 3-0 CVS BAR BINI SÓLLER

El CVS Bar Bini Sóller començà la fase de permanència repetint partit a Muro  amb el mateix resultat.
Els menuts de Bar Bini segueixen amb la seva singular temporada en la que interessa més la progressió dels jugadors que els resultats del marcador.  I divendres passat,  tot i el mal rsultat,  es varen veure coses molt positives.

Els de Toni Socias tornaran a jugar dissabte que ve a les 10:00 h a Son Angelats davant el St. Josep Obrer. Molta sort!!.

Los comentarios están cerrados.