Comunicado Oficial Soller C.F.

27 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria:

Llucia Oliver Coll

Mitjançant aquest escrit vull fer pĂșblic que a data 27 de març de 2018 la junta directiva del C.F. SĂłller, que jo presideixo, hem presentat la dimissiĂł davant la FFIB.
La decisiĂł la vam prendre a principi temporada si bĂ© no l’hem feta efectiva fins ara per facilitar l’entrada a les persones que des de principi d’aquesta temporada s’han posat al capdavant.
Han sigut quasi 9 anys de molta feina on els nostres equips (primer, segon i juvenil) ens han donat molts capvespres de goig i d’altres no tan bons perĂČ on sempre l’hem acompanyat i fet costat.
Vaig entrar a formar part de la directiva en un moment crĂ­tic per al Club. El C.F. SĂłller es trobava en una situaciĂł econĂČmica difĂ­cil. Si no haguĂ©s estat pel grup humĂ  que es va ajuntar en aquell moment i va fer feina de valent, tal vegada el C.F. SĂłller no haguĂ©s pogut inscriure cap equip, desapareixent i havent de tornar a començar quan algĂș es posĂ©s al capdavant (sempre arrancant de tercera regional).
És per aixĂČ que vull aprofitar aquestes lĂ­nies per donar les grĂ cies en primer lloc als diferents directius que ens han ajudat fent moltĂ­ssima feina durant aquests anys, sense la seva tasca desinteressada no n’haguĂ©ssim sortit. Donar les grĂ cies tambĂ© a tota l’aficiĂł perquĂš sempre hi ha estat, ha animat quan ha anat bĂ© i quan no hi anava tant. GrĂ cies tambĂ© als que heu estat crĂ­tics amb nosaltres. Haver de llegir o escoltar segons quines barbaritats no Ă©s plat de bon gust perĂČ igualment us dono les grĂ cies perquĂš ens heu fet mĂ©s forts i amb aixĂČ ens volem quedar.
Només em queda desitjar el millor al grup de persones que es posa al capdavant. Són gent amb ganes i estic segura que estimaran el Sóller tant com ho feia el meu pare, com ens va ensenyar a la nostra família i pens que com ho fa la majoria de Sollerics.
Visca el SĂłller!

Sóller, 27 de març de 2018

Comentarios cerrados