II Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base FemenĂ­

26 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Presentam la segona ediciĂł de la COPA PASQUA PALMADONA de Voleibol Base FemenĂ­. Capitanejat pel Club JS Hotels CIUTAT CIDE, tornarĂ  a congregar mĂ©s de 200 esportistes de les categories femenines infantil, cadet i juvenil dels millors clubs de la nostra comunitat, en diverses jornades que tindran lloc els dies 30 i 31 de març amb l’epicentre al Poliesportiu Municipal de Son Cotoner i al Poliesportiu del CIDE.

L’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma vol continuar aixĂ­ donant suport a un equip com el JS Hotels Ciutat CIDE i a una disciplina com el voleibol femenĂ­, que han entrat en un camĂ­ imparable d’Ăšxits que no volen abandonar, conscients de la importĂ ncia que el voleibol femenĂ­ tĂ© per a la nostra comunitat i la dona. El JS Hotels Ciutat CIDE, precursor d’aquest esdeveniment, contĂ­nua sent el nostre gran referent per a impulsar el voleibol femenĂ­ entre nines i adolescents, desprĂ©s de convertir-se l’any passat en campiones del Grup B de la Superlliga Femenina 2, aconseguir l’ascens a la Superlliga i dur cap a Palma la Copa Princesa 2017.

30 i 31 de març

Poliesportiu Municipal de Son Cotoner

Poliesportiu del CIDE

Més información a www.voleyciutat.com

Comentarios cerrados