Sports de ca Nostra

II Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení

Presentam la segona edició de la COPA PASQUA PALMADONA de Voleibol Base Femení. Capitanejat pel Club JS Hotels CIUTAT CIDE, tornarà a congregar més de 200 esportistes de les categories femenines infantil, cadet i juvenil dels millors clubs de la nostra comunitat, en diverses jornades que tindran lloc els dies 30 i 31 de març amb l’epicentre al Poliesportiu Municipal de Son Cotoner i al Poliesportiu del CIDE.

L’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma vol continuar així donant suport a un equip com el JS Hotels Ciutat CIDE i a una disciplina com el voleibol femení, que han entrat en un camí imparable d’èxits que no volen abandonar, conscients de la importància que el voleibol femení té per a la nostra comunitat i la dona. El JS Hotels Ciutat CIDE, precursor d’aquest esdeveniment, contínua sent el nostre gran referent per a impulsar el voleibol femení entre nines i adolescents, després de convertir-se l’any passat en campiones del Grup B de la Superlliga Femenina 2, aconseguir l’ascens a la Superlliga i dur cap a Palma la Copa Princesa 2017.

30 i 31 de març

Poliesportiu Municipal de Son Cotoner

Poliesportiu del CIDE

Més información a www.voleyciutat.com

Los comentarios están cerrados.