Sports de ca Nostra

PARTIDAS X DECIDIR EL CAMPIO DE 1ª BALEAR FEMENINA

Aquest dimecres al pavelló de Blanquerna a les 21:00, es juga el partidas de la temporada, els dos millors equips de primera balear, s’enfronten per demostrar qui es mereix el títol de campió.

Ca’n Pep Carns i Delícies CV Pòrtol i Cafè Es Pop Manacor, s’enfronten a la penúltima jornada de lliga, i son els dos únics candidats per el títol, descartats ja el Cide, Ciutadella…, que matemàticament, ja no es poden fer amb el campionat. Ambdós arriben amb només dues derrotes en 20 partits, i amb 4 punts d’avantatge per el Manacor, per tant en cas de victòria, les manacorines serien matemàticament campiones a falta d’una jornada.

En el partit d’anada, el resultat va esser 3-0 per l’equip portolà, amb uns parcials relativament clars (25-15, 25-19, 25-16), però a les darreres jornades hem pogut veure com al Pòrtol l’hi està costant aconseguir les victòries, amb el Cor Pitiús, Cide, Soller i Son Ferrer, que son els seus 4 darrers partits, tots ells han anat al Tie-break, sumant 7 punts de 12 possibles a n’aquestes darreres 4 jornades. Jornades a les que les manacorines han sumant els 12 avançant a l’equip portolà que fa poc era el que manava a la classificació. Podríem dir per tant que el Manacor arriba amb una ratxa mes positiva a n’aquest transcendental partit.

Les opcions del Pòrtol passen per guanyar aquest partit, evidentment si es possible guanyar els 3 punts molt millor, ja que en cas de sumar-ne 2 i el Manacor 1, deixaria com a única opció per quedar campiones, el sumar els 3 de la darrera jornada i esperar que el Manacor no sumes. Si l’equip portolà aconsegueix els 3 punts, es situaria a un punt i amb el directe a favor. Per tant no dependrien d’elles mateixes però si tindrien opcions per a la darrera jornada a la que l’equip manacorí ha de visitar la difícil pista del CV Ciutadella.

Es sense cap dubte el partit de l’any, segur que el pavelló de Blanquerna es quedarà petit per viure aquest espectacle. Que guanyi el millor!!

Los comentarios están cerrados.