PARTIDAS X DECIDIR EL CAMPIO DE 1ÂȘ BALEAR FEMENINA

21 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Aquest dimecres al pavellĂł de Blanquerna a les 21:00, es juga el partidas de la temporada, els dos millors equips de primera balear, s’enfronten per demostrar qui es mereix el tĂ­tol de campiĂł.

Ca’n Pep Carns i DelĂ­cies CV PĂČrtol i CafĂš Es Pop Manacor, s’enfronten a la penĂșltima jornada de lliga, i son els dos Ășnics candidats per el tĂ­tol, descartats ja el Cide, Ciutadella…, que matemĂ ticament, ja no es poden fer amb el campionat. AmbdĂłs arriben amb nomĂ©s dues derrotes en 20 partits, i amb 4 punts d’avantatge per el Manacor, per tant en cas de victĂČria, les manacorines serien matemĂ ticament campiones a falta d’una jornada.

En el partit d’anada, el resultat va esser 3-0 per l’equip portolĂ , amb uns parcials relativament clars (25-15, 25-19, 25-16), perĂČ a les darreres jornades hem pogut veure com al PĂČrtol l’hi estĂ  costant aconseguir les victĂČries, amb el Cor PitiĂșs, Cide, Soller i Son Ferrer, que son els seus 4 darrers partits, tots ells han anat al Tie-break, sumant 7 punts de 12 possibles a n’aquestes darreres 4 jornades. Jornades a les que les manacorines han sumant els 12 avançant a l’equip portolĂ  que fa poc era el que manava a la classificaciĂł. PodrĂ­em dir per tant que el Manacor arriba amb una ratxa mes positiva a n’aquest transcendental partit.

Les opcions del PĂČrtol passen per guanyar aquest partit, evidentment si es possible guanyar els 3 punts molt millor, ja que en cas de sumar-ne 2 i el Manacor 1, deixaria com a Ășnica opciĂł per quedar campiones, el sumar els 3 de la darrera jornada i esperar que el Manacor no sumes. Si l’equip portolĂ  aconsegueix els 3 punts, es situaria a un punt i amb el directe a favor. Per tant no dependrien d’elles mateixes perĂČ si tindrien opcions per a la darrera jornada a la que l’equip manacorĂ­ ha de visitar la difĂ­cil pista del CV Ciutadella.

Es sense cap dubte el partit de l’any, segur que el pavellĂł de Blanquerna es quedarĂ  petit per viure aquest espectacle. Que guanyi el millor!!

Comentarios cerrados