Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

JF : VICTÒRIA I SUBCAMPIONAT PEL CVS XC PROPERTIES SÓLLER A FALTA D’UNA JORNADA PER ACABAR LA LLIGA REGULAR

Posted: 20 Mar 2018 12:10 AM PDT

CVS XC PROPERTIES SOLLER 3-0 CV MAYURQA amb parcials 25-8/25-19/25-12
Les solleriques de CVS XC PROPERTIES SÓLLER varen guanyar amb claredat el seu partit que jugaren divendres passat al pavelló de Son Angelats per 3-0 davant el CV Mayurqa.

El partit va esser de molt plàcid per les solleriques, ja que les nostres dominaren de principi a fi, amb un primer set molt seriós, amb un bon joc d’atac ajudat per un bon servei, apuntant-se el set amb facilitat. El segon set començà de la mateixa manera que el primer però a mitjan set les nostres es relaxaren i les visitants s’acostaren en el marcador però no arribaren a temps per capgirar-lo. El tercer set va esser igual que el primer, amb domini solleric de principi a fi, tornant a jugar amb molta concentració e intensitat i guanyant el partit amb comoditat.
Les nostres nines tornaran a jugar el pròxim divendres a les 20h al pavelló de Son Angelats, davant el Montesion per tancar la lliga regular de primera juvenil en que aconseguiran el subcampionat de Mallorca. Enhorabona i a seguir!!..

CFA : EL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER ACABA LA LLIGA REGULAR IMBATUT I JA PENSA EN EL CAMPIONAT DE MALLORCA

Posted: 19 Mar 2018 11:53 PM PDT

CVS CONST. M. MORELL SOLLER 3-0 CV PORTO CRISTO amb parcials 25-14/25-10/25-12
Ses nostres cadets A del CVS Const. Miquel Morell Sóller aconseguiren una nova victòria per 3-0, en el darrer partit de la lliga regular, acabant la lliga amb ple de victòries i cedint nomes dos sets en tot el campionat, fent una lliga regular excel·lent i a l’espera de jugar el Campionat de Mallorca.

El partit no va tenir molta història ja que les nostres varen esser molt superiors a les visitants, guanyant amb autoritat el partit.
Tot i la superioritat solleriques les visitants lluitaren de valent però poc poderen fer davant el joc de les locals, essent els tres sets molt iguals.
Les nostres no tornaran a jugar fins al Campionat de Mallorca, i hauran de lluitar per a poder aconseguir uns dels dos primers llocs per una plaça al Campionat de Balears.
Molta sort!!.

IFC : DIFÍCIL PARTIT AMB DERROTA DEL CVS TRANSARBONA SÓLLER

Posted: 19 Mar 2018 11:40 PM PDT

VC Cide 3-0 CVS Transarbona Sóller (25-14/25-14/25-21)
Derrota enfront del Cide en un partit marcat pel fort servei del Cide que ens va complicar molt la construcció del nostre joc.

El primer set començà amb un parcial de 10 a 1, un servei molt mal d’aturar i cada cop que es feia es tornava un atac forçat i fluix. Es pogué remuntar una mica però no va bastar. El segon set va seguir amb la mateixa tònica i idèntic resultat i en el tercer ja s’aconseguí rebre millor i es demostrà que de joc general les jugadores del CVS Transarbona Sóller eren millors però com als altres dos, el servei decantà la bàscula cap a l’equip local.
Bona actitut de les solleriques, molt lluitadores i bona feina en general. El dissabte vinent rebem al líder Esporles A. Un altre os, partit difícil però una bona escola per les nostres jugadores.
Pel CVS Transarbona Sóller jugaren, com a capitana Laura Martínez, Marta Arbona, Aina Bisbal, Aina Navarro, Magdalena Ferregut,Lili Vidal, Nicol Limpias i Carme Aloy, ens acompanyar na Paula Carrió que no jugà per malaltia.

IMB : EL CVS BAR BINI SÓLLER TORNA DE MURO AMB BONES SENSACIONS TOT I LA DERROTA

Posted: 19 Mar 2018 11:30 PM PDT

CV Muro 3-0 CVS Bar Bini Sóller (25-16/25-5/25-19)

Bon partit dels menuts a Muro.  Darrer partit de la fase regular i bones sensacions les que deixà el CVS Bar Bini Sóller de cara a la segona fase.  Els sollerics jugaren dos sets molt bons (1er i 3er) havent-hi en el segon una certa confusió.

Ara es començarà la segona fase del campionat en que s’enfrontaran en una lliga a dues voltes a CV Pòrtol, CV Muro, CV Vilafranca i CV St. Josep. Molta sort!!..

Los comentarios están cerrados.