El Trofeu Palmadona d’Handbol Femení s’estrena a Rudy Fernández amb 140 esportistes

17 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La competició ha comptat amb la presència de la ex-jugadora internacional absoluta i medalla de bronze a Londres 2012, Jessica Alonso.

 Susanna Moll: “És una oportunitat per a motivar a les nines i incentivar-les, visibilitzant l’esforç i compartint la seva emoció”

 L’equip Handbol Club Marratxí en categoria sènior, l’equip handbol Secar de la Real en categoria cadet i l’equip handbol Secar de la Real en categoria infantil han estat els guanyadors del torneig

 La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez, han fet entrega avui matí dels trofeus i medalles del I Trofeu Palmadona d’Handbol Femení que ha tingut lloc al Poliesportiu Rudy Fernández.

 El Trofeu, organitzat per l’Institut Municipal de l’Esport i la Federació Balear d’Handbol, ha congregat a unes 140 esportistes i l’assistència de la ex-jugadora internacional absoluta i medalla de bronze a Londres 2012, Jessica Alonso.

En la categoria sènior les guanyadores han estat l’equip de Handbol Club Marratxí, seguit de l’equip Mata de Jonc i, en tercer lloc, Handbol Son Rapinya. En categoria cadet ha guanyat l’equip Handbol Secar de la Real, seguit de l’equip Politècnic. En categoria infantil ha guanyat l’equip Handbol Secar de la Real, seguit de l’equip de Handbol Son Rapinya i de l’equip Santa Maria Handbol.

L’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma compta amb l’handbol entre les seves escoles municipals i aposta fermament per la dona també en aquesta disciplina acollint a les seves  instal·lacions els entrenaments d’equips femenins de diferents clubs de la nostra ciutat. “Aquesta competició és una oportunitat per a motivar a les nines i incentivar-les, visibilitzant l’esforç i compartint la seva emoció”, ha destacat Moll.

Han participat al Torneig els clubs de Santa Maria, Handbol Son Rapinya, Handbol Secar de la Real, Mata de Jonc i Handbol Club Marratxí. El format de les  categories infantil, juvenil i sènior ha estat un triangular de 20 minuts amb descans de 5 minuts.

Totes les esportistes han rebut una medalla per a la seva participació, una camiseta del programa Palmadona i un gymsack. Aquest esdeveniment ha comptat amb el patrocini de Grupo EULEN, Radio Marca, Coca Cola i Malla, amb la col·laboració d’Obra Social La Caixa.

 

 

 

Comentarios cerrados