ReuniĂł de la Junta Directiva de la FFIB

15 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

La bona marxa de les Seleccions de les Illes Balears ha estat resaltada pel president i ha merescut una aprovaciĂł unĂ nim. TambĂ© s’ha destacat les ajudes milionĂ ries que s’acaben de repartir, des de la FFIB, als clubs de futbol no aficionat de les Illes.

El president Miquel Bestard ha fet una introducció recalcant el bon moment federatiu, parlant del repartiment que acaba de fer la FFIB del dobbés provinent dels drets audivisiuals i del Reial Decret que estableix les ajudes al futbol no aficionat:
– Al voltant de 1 miliĂł d’Euros entre els clubs que han participant en la Copa del Rei aquesta temporada.
– 465.000 entre diversos clubs del Futbol Regional, del Futbol Sala i del Futbol FemenĂ­.
REESTRUCTURACIÓ DE LA JUNTA
Un altre punt destacat ha estat la incorporaciĂł de 4 noves directives, dues de Mallorca, una de Menorca i una d’Eivissa. FĂ©ix Peralta, col·laborador habitual de la FederaciĂł, tambĂ© s’ha incorporat a la Junta Directiva
GRAN PAPER DE LES SELECCIONS DE LES ILLES BALEARS
Bestard ha recordat el gran paper que estan fent les seleccions de les Illes Balears en els Campionats d’Espanya, començant pel Subcampionat d’Espanya aconseguit per la SelecciĂł Sub-16 de Futbol Sala fa pocs dies. Igualment s’ha de felicitar l’actuaciĂł de les seleccions masculines Sub-16 i Sub-18, en les dues Fases jugades a Mallorca (Son Malferit i Inca); les seleccions femenines tambĂ© han participat amb futbol de qualitat, com les Sub-18, que jugaran la Fase Final del Campionat d’Espanya, juntament amb les territorials mĂ©s potents.
AUGMENT DE LES TARGETES BLANQUES
El president ha destacat el fet de les nombroses “Targetes Blanques” que els àrbitres han mostrat per comportaments de “fair play” en el Futbol Base. Aquestes targetes les va promoure la darrera Assemblea General i han resultat un ùxit, com queda demostrat en les actes arbitrals que recullen aquestes targetes.
La FundaciĂł del Futbol vol estimular aquests bons comportaments esportius creant un premi especial al club o l’equip que sumi mĂ©s targetes blanques al final de la competiciĂł.

FFIB

Comentarios cerrados