Actes 15è aniversari PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS

13 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Una de les penyes més nombroses de les més de 1400 amb les que compta el FC Barcelona, probablement la que més ara amb 1210 socis censats, aquest cap de setmana celebra els actes de seu 15è aniversari, amb el següent ordre.

– Dissabte dia 17 a les 20 h. en l’Auditori L’Esponja de Ses Salines, col·loqui monogràfic «Kubala, el jugador que va canviar la història» «Joan Casals, més que l’Avi», amb assistència del Laszi Kubala fillJoan Casals «Avi del Barça»,Ricardo Serna, ex jugador del FC Barcelona, i Joan Poquí, periodista del Mundo Deportivo.

– Diumenge dia 18 de març a les 10h., inauguració oficial de la nostra seu en el C/Horts, nº50 a Felanitx, amb assistència d’autoritats i representació del FC Barcelona.

– El mateix diumenge dia 18 a les 11h.30’, col·loqui periodístic interactiu “Trident Show» en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura de Felanitx. Hi intervindran  José Luís CarazoQuique Guasch i Pere Escobar. El públic hi podrà participar.

– El mateix diumenge a les 13h.30’, dinar de gala 15è aniversari en el recinte de Son Fuaní (Campos), amb representació del FC Barcelona, autoritats, i els jugadors Ricardo Serna i Pablo Maqueda. Tindran lloc els homenatges al llegendari Laszi Kubala i a Joan Casals, l’Avi del Barça, a més distingirem al soci d’Honor 1.250. Hi haurà rifes i sortejos de viatges entre els assistents i entre tots els socis  sorteig de 8 viatges i entrada per anar a veure el partit FC Barcelona – R.Madrid (6 de maig). 

  Preu del dinar, adults 22 i nins fins a 11 anys, 10 euros. Se poden retirar els tiquets a Felanitx (Parc Cafè, Papereria Cóndor, Cafè Can Moix), Campos (Bar Can Vermell, Forn Can Bet), Santanyí (Bar Can Piquer, Cafè Cas Mosson), Ses Salines (Bar Ca Na Moreneta), Llucmajor (Bar Sport), Porreres (Sa Fonda), Manacor (Cafè Can Lliro), Alqueria Blanca (Bar Nou), Cas Concos (Es Cassino, Super Cas Ferrer), i Portocolom (Sa Cova dets Ases). Hi de temps fins dijous dia 15.

  En el cas dels mitjans de comunicació, podeu confirmar assistència responguent aquest correu i vos reservarem acreditació pel dinar en la porta del recinte de Son Fuaní (Campos). La resta d’actes són de lliure accès.

 La Junta Directiva

Comentarios cerrados