CCE Sant lluis ; Noranta minuts que poden valer un ascens

8 marzo 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Noranta minuts. Tot el que cap en un partit, tot el que pot succeir en un simple rectangle de joc entre 22 jugadors, Ă©s el que pot determinar qui pot ser el proper campiĂł de Lliga Juvenil. CCE Sant LluĂ­s i CF Sporting de MahĂłn es juguen gran part del tĂ­tol en la tercera jornada de la segona volta, encara que per davant quedin encara vuit jornades, que a tenor del resultat del duel entre tots dos pot deixar el campionat en safata als de Joan Vilallonga, en cas de victĂČria a Ses Canaletes o l’obrir la lliga encara molt mes l’emociĂł fins al final, en cas de victĂČria dels de Moyano.

Els dos primers classificats, protagonitzaran aquest diumenge a  Ses Canaletes, 17.00 hores, un duel en el cim on els locals arriben sense marge d’error i amb la soga al coll. No obstant aixĂČ, els de Moyano trepitgeran el verd lluisser desprĂ©s d’encadenar set victĂČries i un empat en les ultimes vuit jornades. No serĂ  la primera vegada que s’enfrontin tots dos aquesta temporada, en el partit d’anada disputat a Bintaufa, els de la carretera de Sant LluĂ­s es van imposar per 4-2.

Tots dos equips arriben al partit en bon moment, els de Vilallonga desprĂ©s de la seva jornada de descans, cosa que van aprofitar els nostres per retallar-los tres punts a l’espera del partit definitiu i de la jornada de descans dels de Moyano en el cap de setmana vinent.

 

CCE Sant lluis

Comentarios cerrados